MotoNews.pl

Fotki mojego maluszka w trakcie remontu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
nowiec tak
robie remont blachy w moim bolidzie i pomyslalem ze skoro mam dostep do cyfry to moge porobic troszke zdjatek i pokazac Wam
wiec oto i one - tylko 12 bo nie zdazylem wiecej
jak cos nowego wyniknie to tez wrzuce

aha otwiera sie strasznie wolno - wiec prosze uzbroic sie w cierpliwosc
otot adrersik:
http://80.49.117.72/index.html

BASS -> to co TYGRYSKI lubia najbardziej

[ wiadomość edytowana przez: cool_gacek dnia 2003-05-23 16:35:45 ]

ciekawe fotki, fajna pamiątka
a zdjęcia ładowały by się dużo szybciej, gdybyś poddał je jakiejkolwiek kompresji 250kb to dość dużo

niestety nie mialem czaasu bo w pracxy mailem urwanie glowy - za duzy ruch

moze yto glupie pytanie ... ale jak sie poszerza nadkola ? bo chcialbym duzo szersze felgi wstawic.. ma ktos jakies fotki moze krok po kroku.. ?!?!

dramatycznie ci ktos wycina te poszycia bedzie tam kupa szpachli
i bedzie rdzewiało kumpel tak zrobił nie złuchał mie i zeżarło
powinny być wycięte na słupkach i zobacz ile mniej szpachli by poszło
ja osobiście w poprzednim aucie tak zrobiłem w tym samym czasie co mój kolega twoją metodą i mój jeszcze jeździ bez rdzy a jego juz wygląda koszmarnie
jeszcze jedno niezapomnij o silikonie na łaczenia podłogi bo będzie ci sie woda lała

----------

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-05-23 20:26:14 ]

szpachel zawsze musi byc - a ze troche wiecej jej bedzie to nie szkodzi - zobaczymy co lakiernik zrobi

a co tego ze bedzie rdzewialo to musze sie nie zgodzic - stosuje do konserwacji IZOBUD R - takie swinstweko do konserwacji blach na dachach - 25 lat gwaracni producent tego daje przy polozonych 3 warstwach - ja swobodnie bede mial 4 warstwy na clym spodndzie, nadkolach, w srodku na podlodze

zreszta zobaczymy pozyjemy

Cytat:
otot adrersik:
http://80.49.117.72/index.html

Cos nie bangla....

hebla hebla - tylko ktos sie napsocil w weekend i serw sie wysypal - ale juz sie z tym uporalem

Cytat:
2003-05-26 09:27:58, cool_gacek pisze:
szpachel zawsze musi byc - a ze troche wiecej jej bedzie to nie szkodzi - zobaczymy co lakiernik zrobi

a co tego ze bedzie rdzewialo to musze sie nie zgodzic - stosuje do konserwacji IZOBUD R - takie swinstweko do konserwacji blach na dachach - 25 lat gwaracni producent tego daje przy polozonych 3 warstwach - ja swobodnie bede mial 4 warstwy na clym spodndzie, nadkolach, w srodku na podlodze

zreszta zobaczymy pozyjemy

a jak poradzisz sobie z profilami zamknietymi? myślę tu o słupkach przednich i rantach nadkoli od środka.czy ten IZOBUD można doprowadzić do stanu płynnego i rozpylić kompresorem?

to bardzo ważne bo niedawno stwierdziłem u klienta z warsztatu że
maluszek sie po prostu poci od środka!i to włąsniew lato kiedy wydaje sie nam że na okres letni mozemy odłozyć konserwację bo w lato jest sucho!
efekt pocenia się jest napewnospowodowany przez ostro grzejące słońce a krople wody najzwyczajniej w świecie spływają do progów i włąsnie na ranty nadkoli.