Sprzedam Espero 99 tylko w dobre ręce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam, tylko w dobre ręce Espero z 1999r. Jestem pierwszym właścicielem.
Auto jest w stanie idealnym.
Bez rdzy i zarysowań lakieru, wykonałem naprawy rantów drzwi, krawędzi błotnika rok temu.
Silnik w stanie idealnym.
Wszelkie wymiany elementów zawieszenia i podobnych udokumentowane i wykonane w najlepszych rękach u Pana Sławka.
Nowe opony wielosezonowe.

Uwaga dla przyszłego użytkownika, przydało by się wymienić fotel kierowcy.

1. Kupiony w salonie w W-wie na Jagielońskiej,
2. Przeglądy i wymiany elementów u Pana Sławka w W-wie,
3. 90000 tyś km bez awaryjnie woził mnie i moją rodzinę.
4. Dobra instalacja gazowa od roku- bez awarii, zbiornik w kole.
5. Silnik 1800
6. CD Radio Sony

[ wiadomość edytowana przez: Robert-wilk dnia 2007-01-14 11:52:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: Robert-wilk dnia 2007-01-14 12:01:39 ]

nie ma to jak konkretne i szczegółowe ogłoszenie, jest wszystko i to co najważniejsze czyli rocznik, wyposażenie i cena. Powodzenia !

Cytat:
2007-01-14 11:46:52, pjacek26 pisze:
nie ma to jak konkretne i szczegółowe ogłoszenie, jest wszystko i to co najważniejsze czyli rocznik, wyposażenie i cena. Powodzenia !

Cena nie ważna... Ważne żeby dobre ręce były... Jak będą bardzo dobre to pewnie i za 2 tysiące sprzeda

Cytat:
2007-01-14 11:52:40, Michal-500 pisze:
Cena nie ważna... Ważne żeby dobre ręce były... Jak będą bardzo dobre to pewnie i za 2 tysiące sprzeda

Dobre ręce to miał chyba Kaszpirowski ale on chyba nie będzie zainteresowany

Cytat:
2007-01-14 11:42:42, Robert-wilk pisze:
Nowe opony wielosezonowe

jaka cena kolego?

Cytat:
2007-01-14 11:46:52, pjacek26 pisze:

rocznik 1999, wyposażenie-golas (bez klimy,ABS i poduchy),bo resztę to wszystkie esperaki miały,zostaje tylko cena

Robert-wilk, podstawa to zdjęcia. Cena jeśli ktoś jest zainteresowany to pozostaje priv. Dobre porady warte rozważewnia, reszta to spam.

Cytat:
2007-01-14 17:31:09, DENWER pisze:
Robert-wilk, podstawa to zdjęcia...

Espero jak Espero
Stań przed swoim i wyobraź sobie go bez rys, zadrapań, wgnieceń, rdzy i takich tam niestandarowych upiększeń
Takie właśnie jest Espero Roberta-wilka

krzychu_ch-u, jest to auto 8-mio letnie!!. Nowym pojedziesz na trefną myjnię automatyczną i będziesz miał to samo. Pozostała wizualizacja, o której napisałeś to nie zgorszenie, ani wada, tylko samo życie.
P.S nie zaśmiecajmy tego tematu.

[ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2007-01-14 18:50:01 ]

Drodzy zainteresowani,

Espero, które planuję sprzedać jest w bardzo dobrym stane techniczym i wizualnym. Wszelkie prace mechaniczne, czy naprawa rantów dzrwi odbyła się w bdobrych miejscach.

Nie mam aktualnych zdjęć swojego auta, co one mają pokazać?
pod maską silnika nieubrudzicie koszuli.

Polecam je kupującemu, który chce jeździć dobrze utrzymanym Espero. Zapewniam o jego stanie który jest udokumentowany.

Ogłoszenie sprzedaży zamieściłem tylko na forum, ponieważ chce sprzedać go w dobre ręce- mam do niego sentyment.

Sprzedaję ponieważ jeżdżę teraz Dodgem 3,3

a espero, które stoi i czeka na sobotę kiedy się nim przejadę zniszczy sie nieużywane.

Cytat:
2007-01-16 23:12:00, Robert-wilk pisze:
Drodzy zainteresowani, Espero, które planuję sprzedać jest w bardzo dobrym stane techniczym i wizualnym. Wszelkie prace mechaniczne, czy naprawa rantów dzrwi odbyła się w bdobrych miejscach. Nie mam aktualnych zdjęć swojego auta, co one mają pokazać? pod maską silnika nieubrudzicie koszuli. Polecam je kupującemu, który chce jeździć dobrze utrzymanym Espero. Zapewniam o jego stanie który jest udokumentowany. Ogłoszenie sprzedaży zamieściłem tylko na forum, ponieważ chce sprzedać go w dobre ręce- mam do niego sentyment. Sprzedaję ponieważ jeżdżę teraz Dodgem 3,3 a espero, które stoi i czeka na sobotę kiedy się nim przejadę zniszczy sie nieużywane.

moze bez fotek ktos sie zgłosi ale cena jest najwarzniejsza