Moje felgi Gotti!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Są dokładnie takie same jak przy tym Abarth`cie 1000OT!!!

Piekny wóz....mam przynajmniej takie same felgi!!!!

co wy na to!

tu widać rant!

cudo! 3 cześciowe, 7.5"/13" uuuuuuu! pieknie będą wyglądać na moim 128 3p

.a i wiem gdzie jest do kupienia drugi taki komplecik za śmieszne 900 pln, tyle ze rozstaw forda ( 4 x 108..chyba), ale w prawie idealnym stanie!!!!!

poczekam jak bede miał "eci peci" to może kupie, tyle ze nie wiem czy adapter 4x98 na 4X 108 bedzie wykonalny, i przede wszystkim bezpieczny!!!

co wy na to?

fele wypas jak i autko !!!!!!! ale adapter może byc niebezpieczny
lepiej chba byłoby zadaptowac tarcze od forda

No fele wypas Podobnie wyglondają poszerzone motylki mojego kumpla fakt ze niklowanie gdzies załatwił sobie po znajomosci ale efekt bardzo podobny Takie 13 poszerzone i błyszczące na malcu to jest EFFEKT

felgi gitarasne , bryczka tez , jestem ciekaw jak beda wygladac w twoim fiacie , zycze powodzenia

black panther chlopie po twojej wypowiedzi sadze ze nie masz zielonego pojecia o kolach od kiedy za pomoca zmiany tarczy mozesz zmienic rozstaw srub ? bo mi sie wydaje ze trzba zmianiac piasty

mozesz smialo wytoczyc lub kupic dystanse ze zmiena rozstawu srubek z 4x98 na 4x108 tylko pamietaj ze gdubosc tego dystansu powinna miec minimum 20 mm przynajmniej tak mi mowil gosciu co zajmowal sie tym profesjonalnie

ja jezdzilem na takich dystansach i moge zapewnic ze jezeli sa dobrze zrobione i starannie to nie bedziesz mial najmniejszych problemow

pozdrawiam

qba, pokaż wkoncu te zdjęcia po lakierce z założonymi flegami. Fakt są piękne :]
To chyba bedzie napiękniejszy 128 w Polsce jak narazie, choc czytałem na Oldtimer Fiat Club ze ktos robi tez 128 w takiej wersji poł rally

wow takie fele to niezły rarytas

Cytat:
To chyba bedzie napiękniejszy 128 w Polsce jak narazie, choc czytałem na Oldtimer Fiat Club ze ktos robi tez 128 w takiej wersji poł rally

Oj,Koniu nie przesadzajmy z najpiękniejszym 3p! jeszcze nie skończony....a roboty jeszcze troche! Przewiduje ze remont,wraz z dopieszczeniem szczegółów zakończy sie pod koniec sierpnia.

No cóż czasu jeszcze troche..do końca, ale niestety kasa mi sie wyczerpała, a jeszcze przeciez klatka, nowa tapicerka, nowy układ hamulcowy, wydech i ...może szrpne sie na "gwint"

Jesli chodzi o tego z Oldtimer Club...mozliwe że czytałes o moim,albo kolego bartka z Kraku, lub Kuby z Bielska....nas 3 obecnie remontuje równoczesnie 128, próbując zrobic z nich ciekawe autka!

Jesli chodzi o zdjęcia......musicie poczekac! chce pokazać całość, aby każdy mógł zobaczyć ilość pracy włożonej w remont mojej 3p!
Bedzie tego ok 100 fotek! Niestety nie mam cyfrówki, wiec ich jakość może być mniej niż bdb!

pozdr.

w Polsce moze i najladniejszy ja jeszcze nie widziałem stuningowanego w oldschoolowym stylu 128. Fakt piękna jest ta 128 Italia z Krakowa. Ale brakuje takich rarytasów jak na www.fiat128.de

Cytat:
Ale brakuje takich rarytasów jak na www.fiat128.de

tez tak sądze i dlatego własnie postanowiłem taką old-school`ową bryke zbudować zobaczymy jak mi wyjdze?

trzymajcie za mnie!

Cytat:
Fakt piękna jest ta 128 Italia z Krakowa

tak miedzy wierszami to 128 Cupe Alitalia jest na sprzedarz, za całkiem dobre pieniadze. Cos ok 2800, tak wiec warto, zwłaszcza ze prawie 100% orginał!

Jedyna wada tego wozu,jest zgnite mocowanie przednich wachaczy...koszt naprawy to ok 300-400 pln. Tak wiec całość wyniesie ok 3200!

Szczerze..to sam miałem ją kupić,ale wpadła mi w rece sama buda do mojej 3p,...wiec zrezygnowałem....ciekawe czy dobrze zrobiłem?

a wiesz cos wiecej o tej cupecie 128 na sprzedaz ... jakies fotki kontakt ...

otóz 128 Alitalia,jest własnoscia mojego klubowego kolegi Maćka Klisia, z krakowa..czy jeszcze jest jego...nie wiem, bo z tego co pamietam sprzedawał ja za naprawde niedurze pieniadze.

Samochód był remontowany, ...jednak z pominięciem przedniego zawieszenia..co niestety wyszło z czasem....zgnite mocowania wachaczy( a co za tym idzie "pływanie" na drodze(

Pozatym,autko to prawie 100% orginał i wyglada naprawde "profi"

oto klika fotek:

a tu kilka fotek "before"

co do kontaktu...novol@space.pl

pozdr.

strasznie mi się podoba to 128, wogóle lubię małe lub coupe fiaty ..może...kto wie, ale wolę jednak napęd na tył (sam nie wiem czemu). tu jest link allegro

uchyle jeszcze rabka tajemnicy mojej 3p))

oto lustreka

w mojej powinno to wyglądac o tak)))

a oto co dostałem od kolegów z gmr-abarth...takie oto foto...

tu lepiej je widać))

Piękne....bedziesz tym fiatem jeżdził na codzien czy tylko w niedziele do kosciolą ?
Tez bedziesz mial chromowe zderzaki jak na tej fotce ?

aha... czy jestes wstanie skołowac wiecej takich lusterek w przystepnych cenach

jesli chodzi o lusterka.....dało by sie załatwić...wszystko zalezy od tego czy są w dobrej cenie czy nie ( logiczne),
lusterka załatwiam via` kumple z klubów "zagranicznych"))

Jesli chodzi o ceny to tak jak te które widzisz na górze....dałem za nie z przesyłką niecałe 24 funty, czyli jakieś 150 pln, co jest ceną naprawde rewelacyjną, nawet jak na Polskie warunki! pomijajac fakt nie dostepnosci takich "zabawek" u nas

jesli kogos cos int. dajcie znać, ja popytam, podam ceny i jazda.....

Co do zderzaków...nie, niestety mój nie bedzie miał ich wogóle))

Jesli bedzie wyglądał "bee" wtedy bede szukał takich...tylko znaleść taki to też wyczyn.
Montowane były tylko w Cupe, i to nie wszystkich, dlatego jesli "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie' dajcie znać

Samochodem bede jezdził na codzien,bo....jest to mój jedyny srodek transportu((...ale kto wie..jesli bedzie zbyt piekny do codziennego uzytku...to może co drugi dzien bede jezdził MPK???