Ja w klubie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chociaz jeszcze nie jestem w klubie to chyba sie oficjalnie przywitam. mieszkam w frankfurcie nad odra mam omege mv6 rok 2000 bajerow nie bede chyba opisywal bo wszyscy wiedza co w mv6 jest hehe jak by ktos mial jakies pytania to chetnie odpowiem. fotki mozna ogladnac tutaj http://www.rallyonline.de/omegamv6 . to jest juz moja 2 omega predzej tez zawsze mialem ople 3 vectry i kadeta. mam nadzieje ze bedzie sie nam przyjemnie o bestiach dyskutowalo pozdrawiam wszystkich klubowiczy

Pawle! Witam Cię serdecznie
życzę bezawaryjnej jazdy (szerokie i równe drogi tam masz więc...) mam jedynie nadzieję, że na najbliższym LOB Party będziemy mieli przyjemność wypicia wspólnie browarka

Pozdr.

Robert

LOB przełamał granice!!!!!!

Witaj Pawłe !!!
Fajnie że jesteś z nami.

Hey, welcome on board, Ome masz wypasioną i ach, pewnie sam wiesz klasa sama w sobie.

dziekuje za mile przywitanie w omedze brakuje mi skladania lusterek elektrycznie u mnie na ulicy by sie przydalo ale moze sam sobie zamontuje pozatym to jestem z niej naprawde zadowolony ma tyle zabawek ze sie nie nudzi heheh mozna zawsze cos przelanczac jak sie na autostradzie nudzi w porownaniu z moja stara to najbardziej mi sie podoba lusterko ktore sie samo przyciemnia naprawde bardzo przydatny wynalazek bardzo lubie grzebac to pewnie jeszcze cos wymysle hehehe
oto fotka jak w mojej starej bc zakladalem hehe

30 czerwca niech Frankfurt nad Odrą będzie przygotowany na moją wizytę

ale tylko przejazdem

nie jestem pewny ale chyba 30 mnie nie bedzie musze sprawdzic na zaproszeniu ale cos mi sie tak wydaje ze bede nad morzem

Witam i czekamy na okazję oglądu

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Chociaż już mieliśmy okazję 'porozmawiać' o prędkościach i niemal umówić się na testy we Frankfurcie, witam Cię serdecznie. Liczę na szybkie spotkanie na zlocie.

PS: Ten kanciasty kawałek drewna nie jest wcale taki brzydki.

ja bym wolal alu w starej sam oklejalem i mi si ebardziej podoalo teraz tez sie zastanawiam czy nie okleic tego "drewna" hehe

I ja przyłączam się do powitań, wierzę, że niebawem uda nam się zaliczyć cię do grona Prezesow LOB, co to z niejednego zlotu piwo pili