Pomocy!!!!! instalacja elektryczna dodge stratus 2001 2.4l

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprowadzilem auto ze stanów i potrzebuje schemat instalacji elektrycznej do dodge stratus 2001 2.4l. Może ktoś wie gdzie takową można dostać. Mam jeszcze jedna prośbę - mam czerwonego koloru tylne kierunkowskazy a nie moge na takich jeździć tu w polsce. Może ktoś wie gdzie można kupić tylne światla do dodge stratusa z pomarańczowymi kierunkowskazami. Słyszałem że jest też taka możliwość że gdzies w polsce można takie światła przerobić. Może ktoś wie gdzie można coś takiego zrobić.
Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc.
e-mail : borys117@interia.pl

próbowałeś wsadzic pomarańczowe żarówki??
może by się troszke przebijało tego pomarańsczu spod tych czerwonych koloszy

albo poszukaj lexusów jak sa do dodga

Cytat:
2007-01-10 20:16:35, Suchy pisze:
próbowałeś wsadzic pomarańczowe żarówki?? może by się troszke przebijało tego pomarańsczu spod tych czerwonych koloszy albo poszukaj lexusów jak sa do dodga

Uwierz mi że próbowałem już wszystkiego ale dzięki za "dobrą" radę.

a jakies szroty??

Cytat:
2007-01-12 19:15:38, Suchy pisze:
a jakies szroty??

Już wiem jak to zrobić pogrzebałem troche na internecie i sie dowiedziałem. Najprostrzy sposób jest poprostu wsadzić pomarańczowe żarówki od kierunkowskazów do świateł cofania a światła cofania zainstalować dodatkowo pod zderzakiem. Szybko tanio i bez wiekszych problemów.
Teraz większy problem mam ze schematem elektrycznym bo potrzebuje założyć alarm a nie wiem gdzie sie podpiąć.

W Białymstoku jest koleś który wycina czerwony klosz od kierunków, i w jego miejsce wspawuje biały lub pomarańczowy-wedle życzenia. Podobno robione jest to bardzo estetycznie i na pierwszy rzut oka nie widać
dziś kumpel jedzie robic taką operację w focusie svt, jak będę widział to dam znać