| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
borys117 Piotrków Tryb | 2007-01-10 13:15:47 Sprowadzilem auto ze stanów i potrzebuje schemat instalacji elektrycznej do dodge stratus 2001 2.4l. Może ktoś wie gdzie takową można dostać. Mam jeszcze jedna prośbę - mam czerwonego koloru tylne kierunkowskazy a nie moge na takich jeździć tu w polsce. Może ktoś wie gdzie można kupić tylne światla do dodge stratusa z pomarańczowymi kierunkowskazami. Słyszałem że jest też taka możliwość że gdzies w polsce można takie światła przerobić. Może ktoś wie gdzie można coś takiego zrobić.
Dzięki z góry za jakąkolwiek pomoc. e-mail : borys117@interia.pl |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-10 20:16:35 próbowałeś wsadzic pomarańczowe żarówki??
może by się troszke przebijało tego pomarańsczu spod tych czerwonych koloszy
albo poszukaj lexusów jak sa do dodga |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2007-01-12 19:15:38 a jakies szroty?? |
borys117 Piotrków Tryb | 2007-01-16 14:48:40
Już wiem jak to zrobić pogrzebałem troche na internecie i sie dowiedziałem. Najprostrzy sposób jest poprostu wsadzić pomarańczowe żarówki od kierunkowskazów do świateł cofania a światła cofania zainstalować dodatkowo pod zderzakiem. Szybko tanio i bez wiekszych problemów.
Teraz większy problem mam ze schematem elektrycznym bo potrzebuje założyć alarm a nie wiem gdzie sie podpiąć. |
Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2007-01-18 12:54:27 W Białymstoku jest koleś który wycina czerwony klosz od kierunków, i w jego miejsce wspawuje biały lub pomarańczowy-wedle życzenia. Podobno robione jest to bardzo estetycznie i na pierwszy rzut oka nie widać
dziś kumpel jedzie robic taką operację w focusie svt, jak będę widział to dam znać |