Superoes Tor Kielce 16.12.2006 Finał

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto sie wybiera?
Wyniki po 4 rundach

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2006-11-27 13:31:50 ]

Pojawiła się już próba i nowy harmonogram czasowy. Trzeba być wcześniej.
flapjck1 czy teraz miniaki beda czy juz w tym roku nie?

Harmonogram czasowy

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2006-11-21 12:20:42 ]

Fajna trasa sie szykuje-dosyc dluga i szybka-to mi sie podoba
Jak Bozia da to pojade...to juz w ta sobote

no nie miniakow juz nie bedzie w tym roku niestety
do zobaczenia w przyszlym sezonie, ale uprzedzamy: klasa 1 i 2 sa nasze , szykuje sie silna obsada

a trasa rzeczywiscie fajna, waszka ulegl sugestiom i zrezygnowal z beczki

Cytat:
2006-11-21 16:55:55, flapjck1 pisze:
a trasa rzeczywiscie fajna, waszka ulegl sugestiom i zrezygnowal z beczki

co to znaczy?? czyzby sie cos jednak zmienilo? jak tak to co

EDIT
chyba sie trasa lekko zmienila:
Proba tor Kielce

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-11-21 20:24:35 ]

Cytat:
2006-11-21 16:55:55, flapjck1 pisze:
no nie miniakow juz nie bedzie w tym roku niestety do zobaczenia w przyszlym sezonie, ale uprzedzamy: klasa 1 i 2 sa nasze , szykuje sie silna obsada a trasa rzeczywiscie fajna, waszka ulegl sugestiom i zrezygnowal z beczki

jak 5Turbo bedzie dalej jezdzil to nie liczcie na to , a ja sprobuje sie w przyszlym roku mu podpiac pod tylniego chroma wiec pudlo dla Signum Rally Team

fakt meta troszke wczesniej jest, przed tym ostatnim slajdem
ale mi chodzilo o pacholka ustawionego na wylocie z "proby gorskiej" ktorego trzeba bylo okrecic dookola

a ja mam takie pytanko - tam w generalce w wynikach w kalsie 4(!)jest jakis malec. Kolo sie zwie Chrzan Rafał.
Wie ktos co tam siedzi w tym maluchu ?

kolo ma 1,1 na turbinie
w klasyfikacji na superoesie silniki benzynowe z turbo maja przelicznik
1,7bodajze, diesle 1,4, ten przelicznik stosuje sie przy pojemnosci,

tak wiec 1,1*1,7 = 1,87 i do takiej klasy kolesia wpisali, bardzo milo sie tego kaszla oglada w akcji, pieknie swiszcze

a owner jest na tym forum o ile sie nie myle, moze ci sie ujawni

Cytat:
2006-11-22 10:50:05, flapjck1 pisze:
kolo ma 1,1 na turbinie w klasyfikacji na superoesie silniki benzynowe z turbo maja przelicznik 1,7bodajze, diesle 1,4, ten przelicznik stosuje sie przy pojemnosci, tak wiec 1,1*1,7 = 1,87 i do takiej klasy kolesia wpisali, bardzo milo sie tego kaszla oglada w akcji, pieknie swiszcze a owner jest na tym forum o ile sie nie myle, moze ci sie ujawni

hmmm owner klasy 4 czy klasy 1 ?
pewnie "jedynki"
dawac go tu

tu jest stronka Rafala i jego maszynki
Maxi
sciagnij sobie clipa jak ten maluch loi calibre 2.0 4x4...

Cytat:
2006-11-22 11:47:19, rallyman pisze:
tu jest stronka Rafala i jego maszynki Maxi sciagnij sobie clipa jak ten maluch loi calibre 2.0 4x4...

a to kojarze tego malca i stronke bo na supersprincie w swietochlowicach sie spotkalismy na starcie chyba..
a co do klipu to chetnie ale ktory z tych 5 to kill calibry? bo 2 ostatnie nie działają..

stronka na ktorej jest ten clip nie otwiera sie moze znajde go u siebie na kompie to zapodam

Wlasnie zakupilem 20 litrow AVGAS 100LL za jedyne 159.09 czyli po oficjalnym kursie. Sport jest drogi. Wyglada na to ze jade walczyc o mistrza w klasie 1

W związku z ogłoszoną przez Prezydenta RP żałobą narodową dotyczącą katastrofy w kopalni HALEMBA oraz apelem Ministra Sportu Tomasza Lipca o odwołanie wszystkich imprez sportowych wyznaczonych w dniach 23 - 25 listopada, Automobilklub Kielecki odwołuje zaplanowaną na 25 listopada V Eliminację Kryterium Toru "KIELCE" SUPEROES. Informację o terminie organizacji odowłanego kryterium podamy w najbliższym czasie.

ciekawe na kiedy przeloza ta eliminacje...fajnie by bylo juz na ta niedziele kurde bo jak w przyszly weekand to kapiszon-chcialem do czech na sprinta sie karnac

Cytat:
2006-11-23 21:13:15, rallyman pisze:
ciekawe na kiedy przeloza ta eliminacje...fajnie by bylo juz na ta niedziele

W niedziele jest gielda. Zapomnij. Ja juz nie jade bo mi kazdy termin koliduje z laborkami,

Cytat:
2006-11-23 22:18:12, 5Turbo pisze:
W niedziele jest gielda. Zapomnij. Ja juz nie jade bo mi kazdy termin koliduje z laborkami,

upsss... jak mi pozyczysz Zoltka to postaram sie pod3mac twoje miejsce w klasie

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-11-24 10:45:13 ]

a pamietasz jak zalowales, ze nie jechales bedzina przez szkole?? wiecej nei bede pisal

Cytat:
Automobilkub Kielecki informuje, że V Finałaowa eliminacja Kryterium Toru "KIELCE" odbędze się w sobotę 16 grudnia br

No to po mistrzostwie bo nie moge jechac.