Mikro ;) spot sosnowiec fotki/plany na olkusz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Co tu duzo mowic
Bardzo ladne i zadbane autka
wiele bym dal zeby miec takiego wiecej nie bede nic mowil bo mi sie fiat zacznie psuc

oby takich jak najwięcewięcej...

to poczekajcie co blady napisze to sie bardzo bardzo zdziwicie

No muszę przyznać Blady - że 132ka coraz lepiej wygląda!
Ładnie się prezentuje na tych motylkach
I drzwi nawet kolorystycznie pasują - najważniejsze,że udało Ci się je kupić w tak dobrym stanie.

no i jak wam sie SUPER M podoba - niestety (może stety) będzie tylko dawcą organów do mojego DF-a
oj co sie go naszukałem,ale teraz

No rzeczywiscie bardzo mikro spot

[ wiadomość edytowana przez: Red_Devil dnia 2003-04-30 08:18:34 ]

Co tu dużo pisać , mój jak mój , wraca do życia , brakuje mi tylko z 6 tyś zł żeby osiągnąć zadowalający mnie stan . Na motylkach podoba mi się o niebo bardziej i wygląda bardziej rasowo , do pełni szczęścia trzeba tylko żeby się szyby opuszczały ale myśle że dziś pokonam szalonom elektryke 132 .

Czerwony 131 - to dawca organów , ze względu na bardzo słabe zdjęcia nie widać dlaczego , jest cztery lata młodszy od 132 i toche bardziej się zurzył , ale i tak to super autko . Siedziałem w środku i na prawde mi się podobało , ale w 132 (opinia pewnie subiektywna) podoba mi sie bardziej . Mogę tylko pogratulować tak udanego zakupu , za 600zł!!! (mam nadzieje że nie zdradzam żadnej tajemnicy) udało się kupić jeżdżące opłacone auto , z LPG i 1.6 DOHC w całkiem fajnym stanie , autko ma też sprzęt grający z odtwarzaczem CD (w cenie !!!) dobrej marki .Do tego wszystkiego komplet motylków 13" i ile frajdy z jazdy - kto mógł porównać prowadzenie 125 1.5 z 131/132 na DOHC ten wie o czym pisze .Gdyby tylko nie ta korozja ... ale cóż taki los , ważne że będzie kolejny DF DOHC , na wypasionych felach 15" , z glebom , i czarny - (kto widział moje fotki na stronce ten wie czemu mnie to cieszy)
Osobiście uwarzam że 131 jest do odratowania , szkoda że nie ma pare lat więcej , wtedy było by warto...
Mam nadzieje że mar125 będzie się udzielać w miare możliwości na forum i zostanie klubowiczem - im więcej tu Większych Fiatów tym lepiej , w każdym razie miło było poznać mam nadzieje że spoty będą się powtarzać .

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-01-20 17:48:26 ]

Uwaga , wyciagamy TRUPA Najpierw fotki z pierwszego postu , pierwsze spotkanie Moje z Marem125 , mój 132p i jego 131
Miry już nie ma ...ale jej serce bije w jego kancie , mój 132 ...cóz czeka na remont .Z racji sobotniego spotu F'F zagłębie postanowiliśmy - JA i Mar odkopać truposza i wkleić fotki naszych obecnych pojazdów , oraz autka Pomarańczy i CarvMachine.
Tak było daaawno temu
mirka

włoskie bestje

i od tyłu

znów mirka

A teraz spocik z 15,01,05
rajdówka Mrcina

myjnia

ciągle myjnia

czterech wspaniałych

a tu

pod troskliwym nadzorem

od tyłu po raz kolejny

o zmroku

moja rajdówka w Olkuszu

zdjęć jest sporo więcej , ale siedze chwilowo na modemie , więc dokleimy z czasem , a Marcin tez cos wrzuci

12345678
a to odemnie

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

cztery kanty to jest to rewelacja

fajne spotkanko.

PS Już myślałem, że Koniu coś na Forum napisał =/

Jak zwykle było Miło.

Czy mi się wydaje, czy myjnia była u Mar-a???
Przyjemnie się prezentują zadbane fiatensy razem

Myjnia była u Mara , i korzystajac z okazji chciałem mu gorąco podzienkować za wielka pomoc przy budowie projektu BARTOŚ , bez Marcina nic by z tego nie wyszło a tak , widac swiatełko w tunelu , no i oczywiście bez Marka Pomarańczowego - naszego klubowego spawacza tez nie dało by rady .
Wielkie dzienki chłopaki .
teraz docieram silniczek w moim ciii - bartosiu , a na wiosne , kręciołki w Olkuszu będą jeszcze ciekawsze , będzie się działo , bo przybędzie szybkich kantów
do Kraka też pewnie zawitamy żeby się pościgać więc będzie wesoło .

od poprzedniego mikro spotu w Sosnowcu mineły prawie dwa lata czas leci

dziekujesz jakbys nie zapłacił

Cytat:
2005-01-17 17:31:36, lukaszc pisze:
cztery kanty to jest to rewelacja

Też tak uważam:

wiedziałem że już gdzieś widzialem tak ustawione kanciki ,
już cztery wzbudziły zainteresowanie,a co dopiero jak sie na ogólnopolski zjedziemy....pełen lans

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a moj kant mowi ze mu przykro ze go nie bylo

heh no wlasnie,szkoda ze nie powiedzieliscie,to by sie nas wiecej zjechalo,bimbra i goorka by sie wzielo i by bylo naprawde duzo kantów i kolorowo.ale widze ze i tak mieliscie fajna zabawe.super!