WOŚP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie wszyscy wiedza, ale jesli nie to dziś kolejny, juz 15 finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

KLIK

Jak pisze, tym razem pieniądze zbierane są na dzieci poszkodowane w wypadkach i na nauke udzielania pierwszej pomocy.

Cel zacny... więc oby zebrano tyle co w latach ubiegłych i wiecej

ja tam zawsze ejstem
za
kiedys nawet byłem wolontariuszem i zbierałem kase do puszki

jestem za , jezeli ta cała kasa z tej zbiórki trafi na te dzieci

Mi dzisiaj z Klubami Tuningowymi z okolicy zrobilismy parade po naszym miescie na rzecz WOSPu

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2007-01-14 17:16:59 ]

zawsze daje tyle ile moge na Wosp. Niestety teraz jestem za daleko, wiec mam prosbe. niech ktos wrzuci za mnie zlocisza jednego do puszeczki. jak bede w polsce to oddam

ja wysłałem smsa

A ja właśnie posłuchałam na żywo fragmentu jak śpiewa COMA.. bo mieli koncert w Poznaniu w związku z WOŚP i kolega przez tel mi puszczał Niezłe wrażenie....

Ogólnie zebrali juz ponad 13,5 mln

a ja połączyłem przyjemne z pożytecznym -startowałem w rajdowej WOŚP dzięki czemu wpisowe 40 poszło na dzieciaki

i szlag mnie trafia jak czytam wypociny tego....oszołoma >>> KLIK <<< ten człowiek powinien już dawno być wystrzelony na księżyc

Szkoda sie takimi wypowiedziami denerwować... głupków nie brakuje... zawsze łatwiej jest krytykować innych którzy coś robią niż samemu coś zrobić.
Dobrze że w Polsce jest taki Owsiak i Spółka ktorym sie chce tym zajmować... i nawet jest maja z tego jakies tam % to niech sobie maja, mi to tam rybka.. wazne ze pomagaja wielu osobom.
Np niedawno córka kolezanki z pracy dostała pompe cukrzycową od Fundacji Owsiaka za darmo, nasz szpital tez dostał kupe sprzetu dla noworodków i nie tylko... więc niech pan Wierzejski się puknie w głowe zanim cos napisze.