| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
autogaziarz toruń | 2007-01-20 07:04:21 co to za sekwencja?
|
is155 IS 200 Dziergowice | 2007-01-20 13:07:29 Za utrzymywanie stałego ciśnienia w układzie odpowiedzialny jest przede wszystkim reduktor gazu,przy założeniu że gaz do niego dociera bez zbędnych przeszkód typu choćby zabrudzone filtry lub niesprawna elektryka(mam tu na myśli to że wszystkie podzespoły a przede wszystkim zawory są zasilane bez przeszkód i są ciągle otwarte po przejściu na gaz.)
Sprawdż czy jest sprawne zasilanie elektrozaworu na zbiorniku tym bardziej że opisałeś sytuację nasuwającą przypuszczenie że może on być uszkodzony(tarcie o asfalt).W mej praktyce zdarzyło się że przewód był niby nie ruszony ale poprzez miejscowe uszkodzenie izolacji przewodu została "zjedzona "linka wewnątrz izolacji co powodowało podobne perturbacje w działaniu układu. Układ posiada czujnik ciśnienia i w zależności od typu instalacji jest on różnie umieszczany.Należy sprawdzić czy jest on sprawny. Napisz jaka to instalacja lub ewentualnie wrzuć fotki. Pozdrawiam. |
mchrzano Ford Focus Gdynia | 2007-01-22 13:51:52 no Panowie nie dajcie sie prosic, na prawde nikt nie ma pojecia co moze dolegac mojej foczce ? |
mchrzano Ford Focus Gdynia | 2007-01-22 18:20:50 Ejjjj, mnie to na prawde zaczyna bolec po kieszeni, ile mozna jezdzic na Pb95 ![]() |
mchrzano Ford Focus Gdynia | 2007-01-23 10:14:44 puk puk, jest tam kto ? |