Ulotka klubowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie mógłbym znaleźć wzór ulotki klubowej, bo niestety na naszej stronie jej nie ma.

Muszę rozpocząć w Radomiu działalność propagandową bo jak na razie jestem jedyny z tego pięknego miasta. A tu co i rusz nowe wątki o spotkaniu klubowiczów warszawskich, łódzkich, krakowskich... . Ja też tak chcę. I dlatego rozpoczynam akcję pozyskiwania nowych klubowiczów z Radomia.

Howgh

Brawo! To jest inicjatywa!
Niestety nie wiem, gdzie można znaleźć taki wzór, ale gdy już będzie woiadomo, to też przyłączę się do inicjatywy,choć w Wawie

od biedy mozesz sam stworzyc, nic trudnego, z neta gdzie zalatw logo Daewoo, napisz Internetowy klub espero, podaj adres i to wszystko

Wzór jest, ale na głównej coś niedostępny. Jutro pewnie Łukasz dośle

Zaraz,zaraz! była /albo miała być?/ na "naszej"stronce pod zakładką KLUB ESPERO...gdzie ją zezarło???....Zezarło też z mojego komputra, a przecie drukowałem jakiś czas temu!...Na 100% ktoś ma oryginalnego wzora i się podzieli!!....Ja bardzo proszę wtyknąć ją z powrotem pod zakładkę na espero.of.pl

ULOTKA JEST TU!!! (mój projekcik z przed dwóch prawie latek)

ULOTKA

Dzięki. Ja już drukuję, kseruję, tnę i od zaraz propaguję. Innym polecam to samo!

Dzięki Łukasz, o to mi chodziło.
Szkoda tylko, że nie było jej w miejscu do tego przeznaczonym (czyli na stronie klubowej).

Witam
Ja jestem z Radomia
Jakis miesiac temu nabylem mojego esperaczka 1.5 glx i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przesiadka z trabanta byla ogrooomnym szokiem

I jestem za zrobieniem czegos w Radomiu.
Pozdrawiam

No to przywitam Cię tradycyjnym AVE CEZAR

Również witam i o zdrowie pytam

Chyba nie jesteś zły zawsze ?, sądząc po nicku ?

W razie czego (ciii nic nikomu nie mów) mamy na forum Karolinę.

Co ma słodką minę
Drapieżna się wydaje
Ale pieniędzy na bzdety nie wydaje
Chyba nas lubi, bo się często udziela
Częściej, niż co niedziela
Narazie anonimową się jawi
Do czasu, aż na zlocie się zjawi

Pozdro

Cytat:
Również witam i o zdrowie pytam

Chyba nie jesteś zły zawsze ?, sądząc po nicku ?

W razie czego (ciii nic nikomu nie mów) mamy na forum Karolinę.

Co ma słodką minę
Drapieżna się wydaje
Ale pieniędzy na bzdety nie wydaje
Chyba nas lubi, bo się często udziela
Częściej, niż co niedziela
Narazie anonimową się jawi
Do czasu, aż na zlocie się zjawi

Pozdro

Lepiej niech na zlocie się nie pojawia
bo każdy za bluzkę będzie chciał zapuścić żurawia

TO OCZYWISCIE ŻART - NIE MOGŁEM SIĘ powstrzymać

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2003-06-26 17:50:14 ]

Ooo dzięki. Z ulotki i ja chętnie skorzystam. Co ulotka Klubowa to Klubowa. W moim miasteczku Tarnobrzegu też widzę trochę Esperaczków. Jednak Tarnobrzego to nie Warszawa (gdzie tych aut widziałem najwięcej).

tak

To ja tez druknalem szablonik i bede podchodzil i wreczal kierowcom espero napotkanym uloteczke.. jak kiedys nadazy sie okazja. Ostatnio nawet na osiedlu stojac na parkingu 2 miejscowym takim podjechalo srebrne espero i zaparkowalo obok mojego (zlotego) ale nie mialem aparatu akurat przy sobie, slicznie to wygladalo

Cytat:
2003-06-26 17:07:29, Jacek_Mad pisze:
Ja jestem z Radomia
Jakis miesiac temu nabylem mojego esperaczka 1.5 glx i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Przesiadka z trabanta byla ogrooomnym szokiem

I jestem za zrobieniem czegos w Radomiu.
Pozdrawiam

Witam. Nareszcie pojawił się ktoś z tego pięknego miasta.
Zapisuj się czym prędzej do klubu.

a wiecie ze ja ostantio zaczpeiam ludzi w espeor i mowie im o klubie ?? ostantio dwa stunignowane esperaki zaczepilem, to znaczy wlascicieli
ostatnio jendego fajowego stuningowanego epsraka zagadalem ale wlasciciel nie byl zaintereowany... ale samochodzil mial pikny !!

Akurat...zainteresowany nie był...daje głowę że nas teraz podglada...na razie uważa się za lepszego...taki wolny strzelec...ale i na niego przyjdzie pora....Pozdrawiamy