MotoNews.pl

Elektryczne lusterka - pytania?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1. Czy obudowa jest taka sama w manualnych i elektrycznych (czy da się sam środek przełożyć?
2. Czy jak nie ma instalacji w drzwiach, to jest szansa ze przynajmniej ta częsć w środku auta jest?
3. Kto zakładał niech się wypowie co i jak?

podrzucę temat, bo sam się interesuję...

PRZY OKAZJI TEZ SIE PODLACZE!CZY CABRIO MA TAKIE SAME TE PLASTIKOWE ZASLEPKI OD WEWNATRZ AUTA JAK ZWYKLY ESSI CHODZI MI O MKVI

[ wiadomość edytowana przez: cabrio dnia 2006-01-03 12:01:13 ]

ja zakłądał, ale w MK7
co do obudowy - nie wypowiem się.
Co do instalacji - u mnie nie było, ale wiem, że fakt braku jej w drzwiach nie oznacza braku instalacji wewnątrz

Wg mnie najprościej sprawdzić, czy istnieją piny od lusterek w złączce drzwiowej. Jeśli tak-to jest instalka wewnątrz.

Obudowy są identyczne (w mocelu mkV / mkVI )
Sam wymieniałem wkłady z manuali na elektryczne
Jakby ktoś chciał posiadam zdjęcia

Cytat:
2006-01-03 13:08:28, galowy pisze:
Obudowy są identyczne (w mocelu mkV / mkVI ) Sam wymieniałem wkłady z manuali na elektryczne Jakby ktoś chciał posiadam zdjęcia

to ja bardzo poproszę może być tu , a moż ebyć na maila cheat@o2.pl

Cytat:
Wg mnie najprościej sprawdzić, czy istnieją piny od lusterek w złączce drzwiowej. Jeśli tak-to jest instalka wewnątrz.

no właśnie tez na to wpadłem i wczoraj sprawdziłem złaczkę miedzy drzwiami a karoserią no i niestety brak 3 pinów z potrzbnych 6-ciu

a tak to wygląda u mnie:

[quote]
2006-01-03 22:23:59, MasterCheat pisze:
no właśnie tez na to wpadłem i wczoraj sprawdziłem złaczkę miedzy drzwiami a karoserią no i niestety brak 3 pinów z potrzbnych 6-ciu

a tak to wygląda u mnie:

[ wiadomość edytowana przez: MasterCheat dnia 2006-01-03 22:26:22 ]

za jakis czas bede przerabial instalacje tzn bede zmienial cale wiazki moze mi sie uda zrobic pare foto to sie pochwale co i jak

ja tez zmienialem z manualnych na elektryczne instalacje kupilem z lusterkami oslonkami na drzwi i joystik
a co do podlaczenia instalacji 2 godz zupelnie wystarcza

Cytat:
2006-01-10 10:30:15, zeberko pisze:
ja tez zmienialem z manualnych na elektryczne instalacje kupilem z lusterkami oslonkami na drzwi i joystik a co do podlaczenia instalacji 2 godz zupelnie wystarcza

a mailes instalacje w drzwiach?
byly jakies problemy z wpieciem sie w skrzynke?
gdzie szla wiazka do prawego lusterka?

instalacji w drzwiach nie mialem
w CEB wpinasz sie w kostke od dolu nie pamietam oznaczenia kostki 1 kabel do podgrzewania lusterek 2 to zasilanie silniczkow i podgrzewania i 3 kabelek to masa wspolna chyba z centralnym zamkiem i elektrycznymi szybkami tak wychodzi z ksiazki a wiazke poscilem tak jak leci instalacja pod deska rozdzielcza

jakby co to pytaj na gg 7897188

czy ktos wie jaki kabel gdzie idzie od elektrycznych lusterek mam kable tylko od lusterek do łaczenia dzwi z karoseria bo tak kupiłem i potrzebuje podłaczyc lusterka ale nie wiem co gdzie i jak prosze o pomoc jak ma jakas instrukcje prosze wysłac na e-maila milan153@wp.pl pozdrawiam