Panowie allegro

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chlopaki kupilem we wtorek kostkarke na allegro za tysiąc zlotych kase przelałem kolesiowi teraz nie odbiera ode mnie telefonów co zrobić

Krzycz głośno "RATUNKU POLICJA"
A może to nie głupi pomysł idź na policje i zgłoś wyłudzenie i próbuj go dorwać samemu . Dlatego ja nie kupuje na alegro

pewnie na poczatek zawiadomić allegro. Pózniej może policja...
Niefart że hej

panowie macie napewno książke telefoniczną Z Podkarpackiego
znajdzcie mi tego gościa nr telefonu

Marek Deptuch ul. bursaki 1
38-400 krosno

(0-13) 432 14 18

Najpierw na policje, potem do Allegro, w najgorszym przypadku odzyskasz 500zł. Tyle gwarantuje serwis aukcyjny.

a może panowie z krosna znają kolesia

Cytat:
2007-01-19 19:11:07, jerico pisze:
Najpierw na policje, potem do Allegro, w najgorszym przypadku odzyskasz 500zł. Tyle gwarantuje serwis aukcyjny.

dokładnie , trzeba skorzystać z POKu

nic chłopaki czekam po niedzieli jak nie przyjdzie bedziem myslec ale za stary jestem na takie cuda

wielkie dzieki

Moze jakies urwanie głowy ma przez wczorajsze tornado i dlatego nie moze zajmowac sie sprawami "Allegrowymi" ??

Myślę że w poniedzialek lub wtorek sie wszystko wyjasni.

ja to bym sie pofatygowal do krosna za 1000zl

Jak w 14 dni sie mie wyrobi to proponuje sie pofatygowac na policje do PG. Do tego czasu cierpliwie czekaj, nie "fatyguj" sie do niego

wiem wiem ale potrzebuje tej kostkarki i teraz musze kupic inna bo na idiote trafilem a ciulas mi przysle po tygodniu na co mi druga

czekam do srody potem bedziem mysleć

a ktoś może jest z okolic Krosna???

mozesz podac linka do aukcji?

gdyby co, zbieraj ekipe! mysle ze znajdzie sie paru klubowiczow chetnych Ci pomoc

Ja mam taki problem , ze kupilem akumulator za 260 zł ( z pzesyłką) gosciu niby go wysłał w zeszły piątek (czyli 11 dni temu) i do dzisiaj go nie ma.... Gosciu twierdzil ze wyslal , podał mi nawet numer przesylki , ale co z tego jak u mnie na poczcie nie wiedzia gdzie ta paczka "utknęła" I co ja mam zrobic?

ja mama taka mała zasade jak paczka jest powyzej 100zł to prosze o przesyłke za pobraniem nawet jak wsadza cegłe czy kartofla to przynajmiej bede go mial a nie strace hajs hihihi z wdojga złego dobre cos niz nic

troszke danych

o ile te co masz sa prawdziwe

Cytat:
2007-01-22 20:32:52, hepos pisze:
Ja mam taki problem , ze kupilem akumulator za 260 zł ( z pzesyłką) gosciu niby go wysłał w zeszły piątek (czyli 11 dni temu) i do dzisiaj go nie ma.... Gosciu twierdzil ze wyslal , podał mi nawet numer przesylki , ale co z tego jak u mnie na poczcie nie wiedzia gdzie ta paczka "utknęła" I co ja mam zrobic?

pozostaje Ci jedynie czekac
bo i tak reklmacje zlozyc moze po uplywie okreslonego czasu