Panda czy Grande punto??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może wy mi pomożecie?? Moja mamuśka chce kupić samochód i strasznie napaliła sie na Fiata dokładnie na Pande:silnik 1.1 54KM benzynk i GRANDE PUNTO 1.4 75KM także benzynówka!!! wyposarzenie mają podobne z małą różnicą że panda dodatkowo ma ABS i wspomaganie kierownicy!! Z testów jest oczywiste że wygrywa punto jednak kupując pandę oszczędzam 10,000 zł. i wplacone na fundusz inwestycyjny po 4 lata mamy pieniądze na nowy samochód!! I tu jest pies pogrzebany!! Czy opłaca sie kupić tańszą pandę i odłożyc pieniądze czy zakupic odrazu Punto?????????

Cytat:

Panda czy Grande punto??

NIC!!!!!
Lepiej jakąs pożądną używkę, niż to badziewie przepłacone...

Cytat:
2007-01-02 18:16:31, Janisz1990 pisze:
NIC!!!!! Lepiej jakąs pożądną używkę, niż to badziewie przepłacone...

popieram
za ta kase kupisz 2-3 latka o wyzszym standardzie
którym bedziesz ganiał z 10 lat i bedzie ok

jakby sie uparł to kupujesz 2 letnia Pande z silniczkiem 1.2, w lepszym wyposazeniu i zaoszczedzasz drugie 10 tysiaków ! wiec za 4 lata bedziesz miał na 2 nowe auta ale tak szcerze to za taka kase mozna miec naprawde pozadne auto, np Forda Focusa, wielkosci grande, zawias bardzo dobry, atrakcyjna stylistyka i sprawdzone auto (czyt. małoawaryjne)

Kolego- jeśli to nie tajemnica, to co to za fundusz?
z 10 tys w 4 lata kasiora na nowy samochód, tzn ile ?

proszę o jakieś namiary bo jestem zainteresowany

Wszystko tylko daleko od Fiata.

Cytat:
2007-01-18 13:03:07, Grzesiek pisze:
Kolego- jeśli to nie tajemnica, to co to za fundusz? z 10 tys w 4 lata kasiora na nowy samochód, tzn ile ? proszę o jakieś namiary bo jestem zainteresowany

no nie

ja tez

Chyba się nie doczekamy
a już miałem zabierać pieniądze z banku