Dorabianie kluczykow - rzeszow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam...

czy ktos z okolic dorabial kluczyk fordowy?
odwiedzilem dzis kilku klucznikow i nikt tego nie robi cos slabo szukam chyba....

kluczyk standartowy bez immobiliser`a.
jaki moze byc koszt tego?

ppozdrawiam

Dziwne u mnie na zadupu - miasteczko 17000 ludzi bez problemu za 10 pln zwykły klucznik zrobił kopie kluczyk

w lublinie w ***** poszedłem do gościa od kluczy. on mi rzekł:
'normalnie po 35, ale ze taki ładny to za 30 zrobię'. za 10 min miałem kluczyk bez immo.
z tym, że teraz mi sie stary kluczyk zp**** i immo wyjąłem i nakleiłem na nowy. póki co działa.

mówił także, że za 80 można dorobić kluczyk z miejscem na immo, które można przełożyć ze starego kluczyka.

powiedział też, że za 130 zł. można zrobić nowy kluczyk dając tylko matkę(oczywiście kluczyk, nie własną).

Witam. Kolego w Krośnie dorobienie kluczyka kosztuje 50,00 zł , a w Rzeszowie kluczyk do forda dorobisz w Europie na " dole" ok. 40zyla pytałem bo sam potrzebowałem. Pozdrowionko...

dzieki wielkie wszystkim...

i dizeki jeszcze wieksze stach2005 europa jest doslownie 50m odemnie... jakos zapomnialem ze tam klucze dorabiaja... niech zarobia....

pozdrawiam

witam..

nie zaczynam nowego watku - w zasadzie dotyczy prawie tego samego...

czy mozna dorobic zamek do posiadanego kluczyka? jaka mogla by byc ewentualna cena...

chodzi mi o to ze mam zrypany zamek od strony pasazera... niechce z tego powodu wymieniac 4 pozostalych:/ a niemam pilota i ta wlasnie dziurka tez nieraz sie przydaje

dzieki
pozdrawiam

ponoć są jakieś wkładki. taki zestaw pierścieni, które trzeba odpowiednio poustawiać. tak mi w aso kiedyś powiedział gość. jak to dokładnie działa to nie wiem.

Upss...poszukajcie w wyszukiwarce bo pamiętam że kiedyś ktoś zrobił fotorelacje a szczerze nyślałem że w poradach jest
da rade zrobić i to dosyć łatwo.

[ wiadomość edytowana przez: Kleszczak dnia 2007-05-22 11:35:32 ]

Ja wkładkę do regeneracji dałem w Realu do naprawy-koszt 30 zeta.Chodzi piknie ale ile pochodzi to juz inna kwestia.Oby jak najdlużej bo podobno Fordy juz tak mają