Pasek przeciwsloneczny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko o paski przeciwloneczne do przylepienia na szybe? fajne to, jest sens cos takiego robic? jak to sie przykleja w ogole?

znajomy robil taki pasek z foli do przyciemniania szyb odpowiednio przycietej, przy okazji przyciemniania reszty oczywiscie.

zewnetrzne to porazka wizualna. sa takie naklejane od wewnatrz z folii takiej jak do przyciemniania i jak ladnie to zrobisz to wyglada jakbys mial org szybe z paskiem. tylko zeby to ladnie zrobic to a - odklejenie lusterka to podstawa, najlepiej jakby szybke wyciagnac i wkleic. Koszt takiego paska nie drogi ale roboty w cholere. Wiec albo odpuscic sobie calkiem albo sie meczyc , albo zaplacic 50 zlotych i Ci zrobia w firmie przyciemniajacej szybki.

no spoko, wlasnie wiem ze nie drogie to... a jak sie przykleja to cudo ?

Cytat:
2007-01-24 01:19:32, kormoran pisze:
zewnetrzne to porazka wizualna. sa takie naklejane od wewnatrz z folii takiej jak do przyciemniania i jak ladnie to zrobisz to wyglada jakbys mial org szybe z paskiem. tylko zeby to ladnie zrobic to a - odklejenie lusterka to podstawa, najlepiej jakby szybke wyciagnac i wkleic. Koszt takiego paska nie drogi ale roboty w cholere. Wiec albo odpuscic sobie calkiem albo sie meczyc , albo zaplacic 50 zlotych i Ci zrobia w firmie przyciemniajacej szybki.

Gdzie jest w okolicy Sosnowca, Katowic jest taka firma przyciemniania szyb? Jestem zainteresowany