Tarcze na tył do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem z doświadczenia,że są one całkowicie zbędne nawet w kaszlach z Hondą, ale szczególnie przy "ażurowych" felgach robi wrażenie. Na stronie Rallycar Sport Garage natrafiłem na krótkie info, że mają tarcze na tył w swojej ofercie. Czy ktoś ich zna? Czy ktoś coś wie na ten temat?

tarcze na tył są dostępne we Włoszech.. za marne 800Euro można mieć taki ładny komplet

w Krakowie już jest maluch z takim patentem
foto by mountez

Z tego co widzę, to jest to komplecik zrobiony na tyłach od Polonka/DF'a, z wariantem na "stary" rozstaw śrub. Brakuje mi jednak w nim krótkich przewodów elastycznych do zacisków, nieprawdaż? Cena okazyjna, zupełnie jak za długie przełożenie do przekładni głównej 3,7:1 (449,32 Euro), albo sześciobiegową kłówkę (2530,93 Euro). Gdyby ktoś chciał zbudować kaszelka top proffesional (motor na wtrysku 0,931 pojemności, skrzynia kłowa 6+R, koła magnez 165/45R15V, hamulce Brembo 4 tłoki, kubły Recaro SPG, itd), to by go to kosztowało pewnie ponad 100.000 PLN. Myśle, że jak damy info na forum, to nie opędzimy się od chętnych!!!!!
Może jednak ktoś miał jakieś kontakty z Rallycar Sport Garage, albo z właścicielem tego kaszelka?
Sam kiedyś się za to zabierałem, ale rozstałem się wtedy z kaszlami (myślałem, że na zawsze, a tu taka niespodzianka). Zostały mi tylko płytki z których miałem zrobić tarcze kotwiczne.

ja bede zakladac ale tylko na lato

a możesz podać adres strony??

rallycar sport garage - 1. strona w google na hasło "rallycar sport garage"

Adresik to ja mam, tylko chciałem info czy żeźbiaże czy profi.

zapewne rzezbiarze ale zdazaja sie bardzo profesjonalni uwazam ze jesli mieszkasz w okolicach i nie ma nikogo innego to warto

Nie, mam wp....u daleko.