MotoNews.pl

Mały dylemat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar troszkę nagłośnić escorcika, zreszto jak większość w tym dziale . Ale poważnie za jakiś miesiąć będę miał od LUKAS BANKU coś takiego JVC . Do tego teraz głośniki,( zaznaczam że nie jestem melomanem) zestaw coś takiego np. czy raczej inna konfiguracja np. z tyłu 5x7 a przód dwódrożne, a może jakas skrzynka do bagażnika. Poprosze o radę bo każdy co innego radzi i zgłupiałem

takich tematow jest masa na forum.. Jakbys poczytal to bys wiedzial..
zestaw na przod + wzmak + skrzynka w bagazniku, polke zostaw w spokoju. To jest zadowalajace rozwiazanie.
Te glosniki co podales to na smietnik..
Poszukaj czegos bardziej markowego, za te pieniadze powinienes cos ustrzelic,a jak nie to dozbieraj sobie na spokojnie jeszcze ze 100-150zeta i bedzie gitara....

No niestety, jeden z wątków którego pierwsze zdanie powinno brzmieć:
"Panowie, nie chce mi się szukać, czytać, podajecie do stołu".
Aha, tytuły wątków też się daje trochę bardziej konkretne

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2007-01-30 23:08:19 ]

Jezeli radio z gratisie to moze byc. Do tego Helix Blue 62 za 295zl + maty na drzwi + MDF na montaz i jak na poczatek wystarczy. Pozniej jak uzbierasz kasy troche to dokupisz skrzynie + wzmaka.
Pozdrawiam
Kamyk
EDIT: Bije sie w piersi i prosze o wybaczenie - po dlugiej trasie bylem wczoraj i juz sily umyslowe mnie opuscily. Dziekuje za zwrocenie uwagi - sam staram sie pisac poprawnie ale taki "kwiatek" to juz mi sie dawno nie trafil. Jeszcze raz przepraszam.

[ wiadomość edytowana przez: Kamykgdy dnia 2007-01-31 09:31:35 ]

Jesli juz to montaż.

Kolejny temat typu "Dozbieraj jeszcze stówe"

jak czytam cos takiego to niestety trace nadzieje

montarz, montaż, montasz, bywa różnie, ale to nie forum polinistyczne

Cytat:
2007-01-30 23:33:37, zajob pisze:
montarz, montaż, montasz, bywa różnie, ale to nie forum polinistyczne

Nie podejmuję tamatu, bo też mnie trafia jak widzę taką pisownię, ale z doświadczenia wiem czym te tematy się kończą

No dobra przyznaję sie nie chciało mis ię szukać ale jak większośc na tym formu