Wyswietlacz-zmiana języka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Czy jest możliwość zmiany języka na polski na wyświetlaczu wielofunkcyjnym czy ktoś się bawił w taką zmianę,jaka cena ? Pewnie bedzie trzeba pojechać do ASO, jak wiecie co i jak to piszcie.
Wyswietlił mi sie dzisiaj taki komunikat Liv. Liq. Tergicris przypuszczam że chodzi o płyn do spryskiwaczy

[ wiadomość edytowana przez: olo_70 dnia 2006-09-14 09:53:13 ]

Cytat:
Pewnie bedzie trzeba pojechać do ASO

owszem istnieje możliwość zmiany języka na polski ale w modelach od 2000 r koszt ok 60 pln w Eso Wawa

Cytat:
2006-09-14 15:16:55, winklerw pisze:
owszem istnieje możliwość zmiany języka na polski ale w modelach od 2000 r koszt ok 60 pln w Eso Wawa

A mi (ASO Kraków) nie potrafili zmienić na polski (rocznik mam 2000). W sumie to nic nie potrafili zmienić z językiem. Sam zmieniłem język na angielski (z niemieckiego) i da się to zrobić samemu. To jest na pewno możliwe w samochodach z radiem CART2007 i CCRT2008.

Olo 70 na drugi raz opisz co masz za auto Twoj profil określe ,że jest to omega C ale to nie wszystko jaki rocznik? a w przypadku zmiany języka jaki model radia? jaki wyświetlacz?
ucz się chłopie
pozdrawiam

Ja byłem w Sosnowcu w ASO i przy okazji sprawdzania tech-em, kazałem im zmienić język, zmienili na angielski, powiedzieli, że na polski się nie da... rok 2000, radio ccr2006, duży wyświetlacz mono.

[ wiadomość edytowana przez: sewcio dnia 2006-09-14 22:41:01 ]

Cytat:
2006-09-14 21:33:30, GrzegorS pisze:
Olo 70 na drugi raz opisz co masz za auto Twoj profil określe ,że jest to omega C ale to nie wszystko jaki rocznik? a w przypadku zmiany języka jaki model radia? jaki wyświetlacz? ucz się chłopie pozdrawiam

Już wszystko jasne w sprawie wyświetlacza, a wyszło jak wyszło dlatego że rejestrowałem się niedawno i jeszcze autka nie miałem,kupiliśmy go dwa dni temu więc tylko na szybko dzisiaj rano przed pójsciem do pracy opisałem to nad czym się zastanawiałem, a jeśli chodzi o wyswietlacz to tak nazwałem bo w instrukcji PL tak określają tam taki jaki mam ( na ten moment nie wiem więcej), radio to CDR 2005, a Omega 2,5 TD kombi.
Pozdrówka

[ wiadomość edytowana przez: olo_70 dnia 2006-09-14 23:48:30 ]

Cytat:
2006-09-14 22:53:58, olo_70 pisze:
Już wszystko jasne, a wyszło jak wyszło dlatego że rejestrowałem się niedawno i jeszcze autka nie miałem,kupiliśmy go dwa dni temu więc tylko na szybko dzisiaj rano przed pójsciem do pracy opisałem to nad czym się zastanawiałem, a jeśli chodzi o wyswietlacz to tak nazwałem bo w instrukcji PL tak określają tam taki jaki mam ( na ten moment nie wiem więcej), radio to CDR 2005, a Omega 2,5 TD kombi. Pozdrówka

Dobrze, że podałeś rocznik auta...

Cytat:
2006-09-14 23:18:01, sewcio pisze:
Dobrze, że podałeś rocznik auta...

Ale się czepiasz w profilu jest, ale co tam 1999 -. teraz dobrze

aaaa taaaaammmmmm, nie czepiam się, jak już pisałeś, trzeba było wpisać

Podepnę się pod ten post. Chciałbym zmienić język komunikatów wyświetlacza z niemieckiego na angielski. Auto to Omega B, 98r. Radio (jeśli to ma jakieś znaczenie) to Delco CDR 5000. Czy programem Opel Tech 2 i interfejsem w stylu takiego: interfejs diagnostyczny OBD2 mam szansę zmienić język? Czy ratuje mnie tylko wizyta w salonie na prawdziwym Techu?

Wracając do tematu zmiany języka, byłem u mojego elektryka i bez problemu zmienilismy język wyświetlacza na angielski, niestety na nasz ojczsty nie było mozliwości, były inne nawet porugalski ale naszego nie było, ale lepszy angielski niż włoski.

to znaczy że w omie z 2000r,z CART 2007 idzie zmienic na PL
jak tak to się skuszę