| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gustaw6666 BMW e36 coupe 328 Poznań | 2006-12-28 13:02:31 Prins ( VSI ) albo KME ( Diego ) w zależności od Twojego budżetu. |
jacek2407 Octavia Bobrek | 2006-12-28 13:04:48 Witam
Dzięki za odpowiedż, jaki budżet jest potrzebny dla Prinsa, a jaki dla Diego. Pozdrawiam Jacek |
jacek2407 Octavia Bobrek | 2006-12-28 14:13:13 Witam
Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze jedno pytanie: różnice po między Diego i Prinsem, po za ceną. Croma1 jeżeli się zdecyduję na montaż u Ciebie, to należy się wcześniej umówić, czy też można z dnia na dzień. Pozdrawiam Jacek |
Gustaw6666 BMW e36 coupe 328 Poznań | 2006-12-28 23:29:21 Prins ma bezkonkurencyjne wtryskiwacze Keihin.
Co do sterownika to wyżej oceniam KME, zwłaszcza nowy model, roboczo nazwany EGO. Reduktor...... chyba porównywalna jakość, oba są obrobione skrawaniem, Prins ma mniej trwałe membrany, być może odrobinę stabilniejsze ciśnienie przy dużych wydatkach ale to ma znaczenie raczej w mocniejszych autach. Za to Reduktor KME Silver jest wręcz pancerny, oba zresztą należą do najlepszych na rynku. Prins VSI na pewno lepiej daje radę gdy moc silnika z cylindra przekracza 50 KM. W twoim przypadku nie odczujesz różnicy między VSI a DIEGO, ważna jest tutaj jakość montażu, gadaj z Cromą, uważaj na Zenonów Bębenonów wypuszczających auto z warsztatu po autokalibracji.... |
jacek2407 Octavia Bobrek | 2006-12-29 16:40:53 Dzięki Gustaw6666 za wyczerpującą wypowiedź.
Po Nowym Roku umówię się z Cromą1 na montaż instalacji do mojego samochodu. Pozdrawiam Wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Pozdrawiam Jacek |
darek-n Żory | 2007-01-26 21:06:53 widze,żę Croma 1 to fachowiec ,że he he.
jak można pisać ,że zainstaluje wszystko co sobie klient życzy. przecież to bzdura totalna. Mam octavie 1,6 102 KM i gazownik (sąsiad Cromy1) powiedział,że każdy typ samochodu jedne instalacje toleruje lepiej a inne gorzej. To jest prawda.Już od 12 lat jeżdże na różnych instalacjach.....notabene jedną montowaną u Cromy1(po miesiącu coś musieli zmieniać w sterowaniu bo auto nie jeżdziło jak trzeba).Obecnie mam instalację Zavoli ze sterownikiem Diego----40tyś bezproblemowo. Pozdrawiam użytkowników i gazerów(trochę się im urwało dlatego łoją kase na serwisie----nie dajcie się naciągnąć!!!) octavian |