MotoNews.pl

Zajeb.... prezent na swieta i imieniny :-(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Qrma właśnie zaliczyłem dzwona, szlak by to trafił, kolo cofał i wyjechał mi na drogę a ja niestety nie wyhamowałem i w niego uderzyłem, co najciekawsze jemu nic się nie stało nadziałem się na cholerny zderzak Volwo340 (twarda szuka) u mnie poszedł reflektor, kierunkowskaz, nosek przedni, zderzak chyba jest cały nie oglądałem go dokładnie, z maską chyba tez jest wszystko w porządku. W sobotę idę wojować o odszkodowanie w PZU. Kolo przyjął mandat wiec sprawa chyba będzie bez większych bólów załatwiona. Może nawet trochę zarobimy na tym interesie, więc mam mieszane uczucia z jednej strony to, że będzie ganianie po ubezpieczalniach i blacharzach, a z drugiej to, że zarobi się pare zlotych, chyba..... .

Badz dobrej mysli; ostatnio tez zarobiles

Wspolczuje i zycze owocnych plonow

powinno być dobrze...

Wspolczuje, bedzie dobrze. Aha i Wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Zawsze mówiłem że za szybko jeździsz

A tak serio,to zapewne wyjdziesz na tym do przodu jak zwykle
Jak by co to służę blacharzem

I wszystkiego najlepszego

Jechalem jak karawan 20km/h poprostu bylo slisko, jutro fotke zamieszcze.

Ja tez miewam pe-ha w święta. 3 lata temu - uszczelka w tylnym zacisku, w tym roku rozrusznik i pasek klinowy...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

[ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2003-12-26 13:08:42 ]

Rozrusznik(płonął), aparat zapłonowy(zatarty), pompa oleju(ścięty wieloklin) w ciągu jednego miesiąca. Na szczęście dwa miechy temu.

A oto i fotka

To tylko kosmetyka do zrobienia i będzie jak nowy, i napewno na tym nie stracisz, oczywiście finansowo

Myślałem że bedzie gorzej,ja w zeszłym roku gorzej przypierdzieliłem i na pewno nie straciłem na tym

Masz już warsztat?

W PZU wycenili na 1600zl. Czesci juz mam poza noskiem przednim, nigdzie nie mozna go dostac oczywiscie w przystepnej cenie(220-250zl, w czerwonym busie ma za 160). Jutro jade na gielde moze trafi sie taniej i w kolorze nadwozia

Cytat:
2003-12-27 18:59:52, Skora pisze:
W PZU wycenili na 1600zl. Czesci juz mam poza noskiem przednim, nigdzie nie mozna go dostac oczywiscie w przystepnej cenie(220-250zl, w czerwonym busie ma za 160). Jutro jade na gielde moze trafi sie taniej i w kolorze nadwozia

Skóra - na Żeraniu noski do plusa bez łachy za stówke można kupić.

Cytat:
2003-12-27 23:37:48, Janio pisze:

Skóra - na Żeraniu noski do plusa bez łachy za stówke można kupić.

Tylko że daleko...

Zerknijcie na ostatnią fotke w moim profilu.
Tak tak moi drodzy, nieszczęścia chodzą parami ( po naszym klubie )
Dobrze że nie wymieniłem jeszcze noska po przygodzie w Warszawie. Jednak lenistwo czasami popłaca .

No to sie gdańszczanie tłuką - tylko czemu wybieracie tą samą stronę

podsumujmy :

Skóra - prawa lampa, kierunkowskaz i listwa
Łazik - jw. + zderzak
GDA - połamana dokładka Orciari z przodu

a to dopiero początek zimy

Się rozbijacie na tym pomorzu no no