[K] kupie obrotomierz lumel do malucha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule

100 zł

60zl

foto obrotka.

chłopaki poniósł was czar pieciu minut myslalem o czys za 50 zł max

60 z przesylka ?

Mnie nic nie poniosło przedstawiłem tylko relaną rynkową cene która mnie interesuje. Wystarczyło napisać że interesuje Cię obrotek do 50 zł to mojej oferty by tu nie było.

musisz pavlus zjechac troche z ceny , moj stary kupił eleganta za 300zł 94r wszystko seryjne na 3 biegu ponad 100km/h i piszczy na dwojce mam filmik wiec to troche dziwnie wyglada calego malucha mozna kupic za 300 zl ,a obrotomierz 100zł czekam na twoja nizsza propozycje

nie to forum.....

jabcol nic z tym nie zrobisz a pavlus nie zejdzie z ceny a jak zejdzie to nie licz że na 50 złoty...

jak ty chcesz mieć idealnego malca za 300 zl to taki obrotomierz przy całości wyszedł by z 30 groszy patrz ile tam masz śrubek może masz orginalne wachacze po 90 groszy? skoro cały maluch za 300 weś przestań..... takie obrotki to rarytasy ...powoli i nie da sie tego kupic od tak jak zgnitego malca za 300

dobra nie róbmy OT bo moderator da qdke a jabcol kupi sobie za 50 złoty i już...

ok to zwaijam go od reki za 80zł wiecej nie mam . co ty na to pavlus??

Na allegro chodzą po 50-70 zł z tym że w większości nie kompletne, nie sprawdzone, czesto z klejoną ramką.
Ten jest sprawny, kompletny, ramkę ma wytoczoną z aluminum więc jest prawie wieczna i nie peknie podczas mocniejszczego trzaśnięcia drzwiami co zdarza się orginalnym.
Rok temu identyczny sprzedałem na allegro za 146zł więc cene 100 uważam za uczciwą. Jedyne co mogę opuścić to 100 z przesyłką przy wpłacie na konto. Jak nie to bedzie sobie dalej u mnie jeździł bo mu tam dobrze

Cytat:
2007-01-25 21:25:54, jabcol251 pisze:
musisz pavlus zjechac troche z ceny , moj stary kupił eleganta za 300zł 94r wszystko seryjne na 3 biegu ponad 100km/h i piszczy na dwojce mam filmik wiec to troche dziwnie wyglada calego malucha mozna kupic za 300 zl ,a obrotomierz 100zł czekam na twoja nizsza propozycje

Nie zapomniałeś o oleju?

kurde twardo negocjujesz , niech bedzie 90zł z przesyłka i jeszcze dzis wpłacam ci na konto (szczeze mowiac w moim malcu bedzie mu lepiej)taki dzołk

Cytat:
2007-01-26 00:21:46, pavlus pisze:
... Jedyne co mogę opuścić to 100 z przesyłką przy wpłacie na konto...

oj ciezka sprawa dobra to jak sie dogadamy z orma płatnosci ? mozesz załozyc aukcje na allegro??

to jak pavlus dogadamy sie z forma płatnosci?? jestes w stanie załozyc aukcje na allegro??

Może być przez allegro, Podaj swój nick to wystawię prywatną aukcje reszta na priv.

jabcol251