Potrzebuje pomocy - zdjecia i opisu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szanownych klubowiczy i klubowiczki.

Potrzebuje fotke zatrzasku na ktory przypina sie mate wygluszajaca maske silnika. Ja niestety od poczatku nie mialem tej maty a wiec i zatrzaskow. Jesli ktos bylby tak mily i zrobil fote oraz opisal : dlugosc tego zatrasku, srednice gwintu, oraz srednice lebka bylbym przeogromnie wdzieczny.

Pozdrawiam Kormoran.

Idziesz do pierwszego lepszego sklepu motoryzacyjnego i miły pan coś Ci dopasuje

Za porade dziekuje ale prosilem o foto lub opis a nie o komentarze. Nie ja bede to kupowal bo nie mam na to czasu a nie bede kazal komus latac z mata po sklepach tym bardziej z maska zeby mily pan dopasowywal.

Panowie - peace please.

Kormoran, pomimo Twoich wątpliwości, porada Kamila jest całkiem logiczna. Oryginałów i tak nie dostaniesz, a wystarczy zmierzyć średnicę otworów mocujących i z tym wymiarem iść do sklepu.

Prezes ma rację. Zmierz średnicę otworu (coś koło 5-6mm), dobierz nico większy zatrzask z szerokim kapeluszem i po herbacie. O zatrzaski takie możesz zapytać w sklepie klubowym, może coś będą mieli. Ja kupiłem w sklepie moto, lekko je ścisłem i śmiga do dziś.

kormoran napisz do janka-RS ma na pewno z 2 wiadra orginalow i ci podesle

Witam. Mam takie spinki jakbyś chciał, takie jak orginał niczym sie nie róznia, nowe nie zakładane. Cena 1,20 pln sztuka. Jak coś info na priv