Mam zapytania !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po pierwsze primo czy ktoś wie czy był w krawie ten cały kjs?
PO drugie primo a nawet secundo to dlaczego nasi klubowicze się nie odzywają w sprawie festiwalowego, ja gratuluje postawy bo z tego co słyszałem było szybko i cięzko .

jak zwykle jesli chodzi o naszych kochanych zawodników-klubowiczów nie raczą się odezwać , z mojej strony powiem tak- Maniek prowadził w A0 i wyeliminowała go awaria skrzyni biegów, Arek był zaraz za Mańkiem i w efekcie zajął I miejsce w A0, przeszedł pomyślnie BK2 ale ktoś podpie.......kogoś z N0 że ma nieregulaminowe tarcze i sędzia zaczął latać po parku zamnkniętym i sprawdzać kto co ma i przyjebali się do Arka że ma nawiercane tarcze co okazało się w sumie że nie wolno (to co kurwa wolno w końcu w tej Agrupie) i go wykluczyli, a te tarcze zakładaliśmy dzień przed rajdem i jakbyśmy wiedzieli to zostawilibyśmy stare seryjne, w ogóle szkoda gadać bo u kilku zawodników sędziowie "nie widzieli" takich samych tarcz.. a ich nie wykluczyli....Kosmo rozkręca się z rajdu na rajd i zajął swoją 106ką zajął 3 miejsce w N2 i zgarnął pucharek przez co imprezowaliśmy do 5 rano hehe (good beer ).

...:::www.rallykrakow.prv.pl:::...

a co do kjsu to nie miałem czasu się nawet tym zająć, podobno był gdzieś za Krakowem w Dobczycach czy coś i okolicach, ale w sumie może się mylę.....

KJS w ubieglą sobotę był bardzo fajny!!!

Startowało trzech klubowiczów: ja , Konrad w Seju i Jarek w 126p. Wszyscy w tej samej klasie

Było w sumie 10 OS:
4 w Dobczycach na giełdzie samochodowej - b fajna i dość długa próba z dwoma długimi prostymi (jak na naszą klasę to te proste były za długie, bo dostawaliśmy dużo od mocniejszych aut)
3 w Czasławiu, fajna próba w jakimś zakładzie, trasa poza pachołkami prowadziła między halami, było troszkę szutru i syfu ...
3 w Raciechowicach - tam to troszkę przegieli, bo dziury były jak q ...., był beton, asfalt, szutr i błoto i glębokie kałuże - ta próba podobnie do wcześniejszej była wytyczona taśmą, a nie pacholkami - fajna

Co do wyników, to Konrad był 4 w gen i 2 w klasie, Jarek niestety nie wiem, a ja byłem przed Konradem

Reasumując to Automobilklub stara się urozmaicać KJS'y, a co najważniejsze to chyba odchodzi od placów z niesamowitą ilością pacholków - co jak wiemy jest zmora pilotow ...

IMREZA UDANA, startowało 24 załogi, z czego 8 w I klasie

POZDRAWIAM

[ wiadomość edytowana przez: SowaWRC dnia 2003-05-21 17:31:08 ]

No to faktycznie sie AK postaral. Gratulacje za wyniki i oby tak dalej

No fajnie że coś się dzieje , byłem przekonany ze się kjs nie odbył.

Co do Festiwalowego to słyszałem ze był sajgon na BK 2 i o tych tarczach też słyszałem. Podobno są dozwolone wentylowane tarcze - tylko o takich wymiarach jak w Uno turbo . Dlaczego tego nie rozumiem - wkońcu to innych samochód Natomiast za nawiercane wywalali .
W kazdym razie gratuluje wszystkim !

Są już wyniki na stronie Automobilklubu

Nasz KLUB nie miał sobie równych w I klasie ....

[ wiadomość edytowana przez: SowaWRC dnia 2003-05-21 23:22:13 ]

Cytat:
2003-05-21 21:29:42, GeOff pisze:
No fajnie że coś się dzieje , byłem przekonany ze się kjs nie odbył.

Co do Festiwalowego to słyszałem ze był sajgon na BK 2 i o tych tarczach też słyszałem. Podobno są dozwolone wentylowane tarcze - tylko o takich wymiarach jak w Uno turbo . Dlaczego tego nie rozumiem - wkońcu to innych samochód Natomiast za nawiercane wywalali .
W kazdym razie gratuluje wszystkim !

powiem Ci że po tym BK2 to ja już nic nie rozumiem, ogólnie wychodzi na to że w Agrupowym seicento jest dozwolona mała ilość przeróbek, a największe jaja były z przepustnicą bo okazało się że w przypadku Arka ma być taka jak seryjna....paranoja...

Sowa nie jaraj się tak to nie mistrzostwa świata

Ty Konrad lepirj popatrz na to ładne zdjątko po lewej stronie Twojego postu ....

Cytat:
2003-05-22 18:41:15, SowaWRC pisze:
Ty Konrad lepirj popatrz na to ładne zdjątko po lewej stronie Twojego postu ....

nie wiem o co ci chodzi

ale o co chodzi??????????

O przepraszam, z klubowiczow, to jeszcze ja pilotowalem w tym KJSie. Nawet przed startem pozyczalem tasme klejaca od Jarka (wielkie dzieki). A PS2 (ten dziurawy) to jednak lekkie przegiecie bylo. Pokonywalismy go na jedynce i polsprzegle. Za to pozostale proby swietne. Jak do tej pory najlepszy krakowski KJS w tym sezonie.

O przepraszam, z klubowiczow, to jeszcze ja pilotowalem w tym KJSie. Nawet przed startem pozyczalem tasme klejaca od Jarka (wielkie dzieki). A PS2 (ten dziurawy) to jednak lekkie przegiecie bylo. Pokonywalismy go na jedynce i polsprzegle. Za to pozostale proby swietne. Jak do tej pory najlepszy krakowski KJS w tym sezonie.

To ja przepraszam Krzycha!!! Nie wiedziałem ...

Nic nie szkodzi. W koncu sie nie ujawnialem. Przy okazji: gratuluje jazdy i wyniku.

Kurde ,a ja bylem na poprzedniej kiszce. Zaluje, ale takie sa skutki organizowania kich. Pewnie jak by wtedy bylo fajnie to moze bym i tym razem przyjechal. Mimo to gratulacje naszym klubowiczom sklada herbi.

Ano byles, wygrales, a w ramach bonusa mogles sobie zobaczyc nasz "prawie_przestrzelony_ale_jednak_uratowany_przed_rowem_
zakret" na dojazdowce na Prevar.

Pamietam. To bylo dobre , ale lepiej tego nie pratykowac.

no coz, kierowca sie podpalil ale potem juz byl spokojny