Progi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy są jakieś nakladki plastikowe na progi do naszego esperaka , może ktoś takie zakupił nie się pochwali

na allegro kiedyś widziałem, jest firma która sprzedaje dokładki do zderzaków w Espero i też mieli progi z tego co pamiętam. Jest jeszcze masa innych sprzedających na allegro tzw. uniwersalnych progów z możliwością docinania, ale nie rwał bym się do nich. Teraz sobie przypomniałem że w dziale kupię sprzedam było jedno takie ogłoszenie że gość sprzedał espero i zostały mu się progi i lotka. Poszukaj może się dogadacie.

kolego progi to nie jest duży problem w moim poprzednim espero miałem założone progi uniwersanle, trzeba było tylko odpowiednio dociąć ale to nic trudnego, za to efekt super

White DeViL z jakiej części Sc jesteś bo nie kojarzę twojgo samochodu a dość dużo jeżdżę po naszym pięknym mieście.

Z niwki kolego, jeżeli kojarzysz przychodnie na niwce naprzeciwko cmentarza to mój esperak tam stoi codziennie

Jeżeli ktoś jest zainteresowany uniwersalnymi progami to chętnie się ich pozbęde. Nie zdążyłem ich założyć bo skasowałem poprzedniego esperaka a w tym co teraz mam progi jeszcze są dobre.

Cytat:
2009-01-18 19:32:09, wacek99 pisze:
Jeżeli ktoś jest zainteresowany uniwersalnymi progami to chętnie się ich pozbęde. Nie zdążyłem ich założyć bo skasowałem poprzedniego esperaka a w tym co teraz mam progi jeszcze są dobre.

Za ile (kasy?)

Jedrasik Łódz... tez swego czasu miał...

Cytat:
2009-01-19 22:31:10, kabe00 pisze:
Za ile (kasy?)

Wprawdzie napisałem ci na priv ale ponieważ pytań od różnych osób było kilka to może lepiej będzie jak o szczegółach napiszę tu.
Te progi to tylko reperaturki z blachy więc do oryginałów im daleko. Dałem za dwie 250zł ale chętnie je sprzedam za 150zł albo jedną za 75.