Ile moze byc warty taki rarytasik jak progi ZENDERA?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam!
mam takie pytanko.
koles ktory jezdzi na szroty do niemiec obiecal mi ze postara sie zalatwic mi taki rarytasik (progi ZENDERA)
teraz moje pytanie jest nastepujace-w jakim przedziale finansowym chodza takie rarytasy?!
pozdro.

up!

To zależy od stanu i od tego czy ktoś wie, ze może za to sporo wziąć, pewnie 200 - 300zł by było, ale moge się mylic.

powidzcie mi jak zamowic te progi na ebay progi
i czy jest to wogole bezpieczne??
czy czasem moge zostac wyrolowany?!

Zalezy jakie - bo sa min 2 wersje RS mkV i RS mk VII - to ssa zendery. Te pierwsze to ok 100-150 a te z mk VI i VII to z 250

Cytat:
2007-01-29 17:00:24, cabrio pisze:
powidzcie mi jak zamowic te progi na ebay progi i czy jest to wogole bezpieczne?? czy czasem moge zostac wyrolowany?!

Zarejestruj się na eBay'u i wylicytuj progi analogicznie, jak na Allegro. Ale wcześniej załóż konto na PayPal i zapłać za progi za pomocą tego serwisu - tylko wtedy jestes bezpieczny, bo transkacje rozliczane przez PayPal są ubezpieczone (oczywiście do pewnej kwoty, ale te progi na pewno jej nie przekroczą, bo to jest co kolo 600zł) I to tyle, oczywiscie musisz dogadac sie wzesniej z niemcem - wypada napisac maila, ze chcesz, żeby je do Polski wysłał.

A tu są następne:
Progi

[quote]
2007-01-29 17:00:24, cabrio pisze:
powidzcie mi jak zamowic te progi na ebay progi i czy jest to wogole bezpieczne?? czy czasem moge zostac wyrolowany?!

[ wiadomość edytowana przez: zagore1 dnia 2007-01-29 17:41:41 ]

czy ktos potrafi z takiego foto rozpoznac czy sa to progi ZENDERA i czy sa do MKV,VI czy MKVII
][/URL]

[ wiadomość edytowana przez: cabrio dnia 2007-01-29 19:33:35 ]

mam jeszcze takie pytanko:
jak sie montuje takie progi??
z tego co wiem to sa tam jakies plastiki na progach a do karoseri co sie montuje

Wiercisz dziury w progach i łapiesz na nity aluminiowe to chyba oryginalny sposób montażu