MotoNews.pl

[S] Telefon SAMSUNG E250

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Mam na sprzedaż nowiutkiego samsunga E250, wzięty dzisiaj z salonu ERY, ma simlocka na tą sieć. Był włączony tylko w celu sprawdzenia czy działa .

Bateria oczywiście nieformatowana .

GWARANCJA 24 MIESIĄCE

CENA 500ZŁ

DANE TECHNICZNE TELEFONU

Kontant do mnie w sprawie telefonu: gg: 3177616, kom. 602 413 154

Fotki :

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-02-07 12:29:55 ]

jedna z najlepszych obecnie ofert na rynku w relacji cena-jakosc-mozliwosci...troche za mala rozdzielczosc ekranu ale ogolnei za takie pieniadze jak jest sprzedawany to wypas

Powiem Ci, że ekran nawet nie jest taki zły

powiedziałbym że widać na nim więcej niż na K750

Dla mnie ma za słaby aparat, dlatego zmieniam na D900

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-02-07 13:08:33 ]

Cytat:
2007-02-07 13:08:06, Kolber7 pisze:
Powiem Ci, że ekran nawet nie jest taki zły powiedziałbym że widać na nim więcej niż na K750 Dla mnie ma za słaby aparat, dlatego zmieniam na D900 [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2007-02-07 13:08:33 ]

no ja bym rozwazyl takie cos (of kors nie z ery) gdyby nie moja nokia no i szkoda ze naviexpert (nawigacja) na tym raczej nie pojedzie..ale ogolnie bardzo ladny i wypasiony a do tego tani model

A ja głupi myślałem, że telefon służy do prowadzenia rozów, no ewentualnie można pobawić się czasem w SMS-y
A tu popatrz, jakaś rozdzielczość, słaby aparat, naviexpert ....

Cytat:
2007-02-07 14:29:10, kisztan pisze:
A ja głupi myślałem, że telefon służy do prowadzenia rozów, no ewentualnie można pobawić się czasem w SMS-y A tu popatrz, jakaś rozdzielczość, słaby aparat, naviexpert ....

ja podobnie

...zresztą ..powiedziałem Koliberkowi, że używam telefonu do telefonowania , a taki aparat w którym 92% funkcji służy do wszystkiego innego tylko nie do rozmów, 1% funkcji jest niezbadanych do dziś ...pozostaje max jakieś 7% "gotowości telefonicznej"

Cytat:
2007-02-07 13:28:12, qbaj pisze:
no ja bym rozwazyl takie cos (of kors nie z ery) gdyby nie moja nokia no i szkoda ze naviexpert (nawigacja) na tym raczej nie pojedzie..ale ogolnie bardzo ladny i wypasiony a do tego tani model

Czemu nie z ery??

wystawiłem na allegro

MOŻNA LICYTOWAĆ

Cytat:
2007-02-07 17:11:17, Kolber7 pisze:
Czemu nie z ery?? wystawiłem na allegro MOŻNA LICYTOWAĆ

bo jestem w pluszu po za tym moja 6131 jest jednak odrobinke lepsza

Cytat:
2007-02-07 13:28:12, qbaj pisze:

jak samsung z navi to chyba tylko i750

Cytat:
2007-02-07 21:44:13, Zzzz pisze:
jak samsung z navi to chyba tylko i750

to porazka samsunga..jak mozna bylo wypuscic z takim opoznieniem telefon z win2003? zenada..choc fon ladny..ale kazdy produkt HTC bije go na glowe..chocby spv m3000..cena tez..a navi o ktorej mowie wykorzystuje gprs i jave nie wymaga systemu operacyjnego i wiekszosc cywilizowanych telefonow typu SE albo co madrzejsza nokia dzialaja z tym bez problemu

SOLD

ale żeby tak brzydko nie kończyć, to zakończe refleksją..

oglądałem dziś SE K800i, zrobili kawał pudła.... klawisze teraz są gumowe.... telefon wiekszy od k750, brzydszy.... klapka obiektywu wygląda jakby ją ktoś na siłe dokleił....

Wyświetlacz ma za to ładny.... ale subiektywnie D900 ma lepszy ...

Nowe nokie to już w ogóle cegły....

Samsung górą

Cytat:
2007-02-08 22:45:17, Kolber7 pisze:
SOLD ale żeby tak brzydko nie kończyć, to zakończe refleksją.. oglądałem dziś SE K800i, zrobili kawał pudła.... klawisze teraz są gumowe.... telefon wiekszy od k750, brzydszy.... klapka obiektywu wygląda jakby ją ktoś na siłe dokleił.... Wyświetlacz ma za to ładny.... ale subiektywnie D900 ma lepszy ... Nowe nokie to już w ogóle cegły.... Samsung górą

zamknijcie ten watek bo walne koliberka zaraz sam jestes cegla..moja nokia jest z klapeczka i jest nieduza i ciiicho

Cytat:
2007-02-08 23:49:07, qbaj pisze:
zamknijcie ten watek bo walne koliberka zaraz sam jestes cegla..moja nokia jest z klapeczka i jest nieduza i ciiicho