| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-01-26 21:16:52 Z bólem serca musze zamieścic ogłoszenie o sprzedaży mojej Skody,którą miałem zamiar zrobic na ideał lecz finanse na to niepozwalają.Jestem jej drugim właścicielem,poprzedni właściciel to starszy pan który całe życie garażował to auto,konserwacje były przeprowadzane na bieżąco,progi są wypełnione specjalnym rzadkim smarem stosowanym za czasów prl.U mnie również jest garażowanePomimo 30 lat auto jest w bdb.stanie,przejechane tylko 56tys.km!!
Jest to wersja S,wyposażone w skórzane rączki do otwierania drzwi,szyby tylnie niebyły otwierane(co zmieniłem i obecnie jest taka możliwośc za pomocą korbki-zestaw jest ze Skody 105LS)oczywiście bez problemu można powrócic do orginały ponieważ stare szyby boczne posiadam.Jest to żadka już wersja,można ją porównac z polonezem C-klasa. Auto ma trafic w dobre ręce a nie za kilka lat trafic na złom dlatego też ogłoszenie daje tutaj,wiem,że niejest to fiat ale ze względu na stan może jakiś klubowicz ją przygarnie. Z elementów które są już prawie nie do zdobycia w handlu są np.aluminiowe ringi pod kołpaczki chromowane,oczywiście i kołpaki i ringi są w stanie bdb.poza jednym który jest wgięty troche. Blacha w stanie jak na foto.Auto niestety niejest na chodzie ponieważ silnik jest w częściach ponieważ padła uszczelka pod głowicą z mojej przyczyny.Dodatkowo daje sprawny silnik ze Skody 105LS o poj.1.1 który jest kompletny i wystarczy go zamontowac w aucie. Autko ma 2 maluteńkie dziurki w podłodze i podczas kupna auta moge je zaspawac. Więcej informacji na temat stanu dostępne dla potencjalnych nabywców. Do auta dorzucam troche części nowych i starych. Auto ma NOWE tylnie cylinderki,okładziny i sprężynki z przewodami. Auto wyposażyłem w fotele z reg.oparciem i zagłówkami,standardowe również dodam do samochodu. Auto nie jest idealne bo ma kilka poprawek lakierniczych ale nie są one łatwo zauważalne
Fotki z sierpnia 2006:
Cena:1600zł bez możliwości negocjacji. Dodam,że odkamieniłem chłodnice w niej. |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-01-31 19:21:39 UP
Możliwa zamiana na kompletny zestaw na swap 2.0dohc do poloneza. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2007-01-31 21:44:37 Jak na auto niesprawne, to trochę za dużo chcesz. Na Skody niestety nie ma boomu, więc bardzo ciężko będzie Ci ją sprzedać. Ale faktycznie całkiem ładna. No i ten czarny pasek ją szpeci ostro.
Zderzak przedni załóż. |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-01-31 21:52:33 Na zdjęciach jest bez zderzaka ale przód jest już poskładany i stoi sobie w całości.
Cena wysoka ale stan blacharski niebudzi zastrzeżeń i odstraszy to też potencjalnych niezorientowanych nabywców,jak nikt jej niekupi to płakac niebęde i zostanie tak długo ąz będe miec finanse na jej dokończenie. Co do paska to nie jest to jakaś domorosła wydumka:
Ciężko już o orginalną Skodę w takim stanie i z takim przebiegiem. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2007-01-31 22:06:27 No pasek jest przeznaczony do skody, to wiem, ale nie jest oryginalny
|
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-01-31 22:08:24 No orginał to to niejest I zderzaki są w kolorze nadwozia(nieco inny odcień) Ale i tak auto moge szczerze polecic. |
BULLITT fiat Kraków | 2007-01-31 22:12:35 szukaj wsrod sympatykow skody... nikt " z zewnatrz" Ci nie da tyle za nia bo to tylko skoda...nawet gdyby miala przebieg 5 tys km jest niewiele warta. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2007-01-31 22:13:57 Na Skodovce daj ogłoszenie.
Edit: już Łobuz zapodał link na skodovce
[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2007-01-31 22:19:40 ] |
HEMIGTX F&F MEMBER PF125p/Polonez C 1983 Większyce | 2007-01-31 22:22:15 Ogłoszenie aktualnie jest na skoda3city.Tylko tam zaraz zacznie się paciorek,że mam ją zostawic itp itd. |