MotoNews.pl

LPG w kole zapasowym czy bagazniku ??? (dylemat corsa b)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie mam dylemat gdzie wlozyc butle z lpg? jesli ktos ma prosze plusy i zalety. thx

ja mam w miejscu koła zapasowego, a koło mam w pokrowcu w bagażniku/dostałam pokrowiec gratis przy montażu gazu/ jestem zadowolona, to była dobra decyzja pod każdym względem

siemanko
ja takze mam w kole i mysle ze to lepsze rozwiazanie gdyz butla w bagazniku nie bedzie duzo wiecej pojemna a miejsca juz napewno wcale nie bedzie zeby wlozyc jakas torbe np. na wypad na mazury
pozdrawiam

ja dzis tez zalozylem gaz zobacze jak sie spisze napiszcie jakies opinie a i tez mam w kole w sumie fajnie nic w bagazniku nie ma a gosciu powiedzial mi ze jakbym zalozyl butle to mialbym problem z wyjeciem zapasowki pozdrawiam

Ja mam butle z gazem w mojej corsie w kole zapasowym, i nie narzekam dostałem pokrowiec gratis na koło .

Ale zanim założysz gaz zmień olej i wszystkie filtry oleju , powietrza itd. i nie zapomnij kupić świec nowych 4 sztuk, dobrej firmy najlepiej w salonie OPLA , BOSH albo inne bo to jest bardzo ważne. Bedzie ładnie hulać i spokoj na 15 tys km.

!!!!SZEROKIEJ DROGI CORSIARZE!!!

Ja mam jak wiekszosc tutaj ludzi w kole zapasowym dla mnie fajna sprawa nie narzekam kolo mam w pokrowcu .....troszke malo placu no ale da sie przezyc hehe