Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-05-30 00:09:20 Faktycznie niektóre wytwory rzemiosła do niczego sie nie nadają. Czasami można zaryzykować i instalować żemiosło pod warunkiem, że ewentualna wymiana nie będzie wiązać sie z rozbiórką "połowy" samochodu. Drążki kierownicze nie zawsze są do dupy, bębny też zdarzają sie niezłe ale co do półosi nie miałbym zaufania. A to z tego powodu,że ich utrata wiązać bedzie się ponownie ze sporym nakładem pracy. Cena odstraszajaca ale może warto ![]() |
qdlaty 126p Warszawa | 2003-05-30 00:35:42 Potwierdzam jak pomyśle o rozbieraniu połowy auta to mnie .. strzela. Wymieniałem jakiś czas temu (2 mies) i przestraszyłem się ceny rzemiosła...
|
![]() widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-05-30 00:53:23 oto, co powiedział mój kumpel (chciał pozostać anonimowy ![]() rzemiosło jest do bani i lubi sie urywac półos na sworzniu, i wogóle sworzeń sie w rzemiośle potrafi rozruszać, a jak sie rozrusza to peka półośka, jak chcą rzemiosło to niech trzymaja paragony żeby szło je wymieniac co jakiś czas na wskutek ukręcenia jak sa na gwarancji mi sie rrzemiosło raz urwało po 4 km od założenia półoski |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2003-05-30 08:23:01 mnie sie uwala cały czas z prawej strony bo bije półoś z niewiadomej mi przyczyny , wymieniałem dwa razy , z lewej mam rzemo i zrobiłem na niej 11 tys |
![]() RMC Fiat 126p 650 FL Oleśnica | 2003-05-30 09:35:21 Swego czasu jak byłem u mechanika (dobry, nie naciąga na niepotrzebne koszty, więc chyba mozna mu wierzyć) to mówił mi że rzemieślniczych półosi nie warto zakładać. Mówił mi dlaczego, ale nie pamietam dokładnie - chyba mają źle robione zęby między innymi. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-05-30 13:03:43 rzemiosło różni sie najbardziej wieloklinem (fabryka ma solidniejszy)
|