[s]Uchylne szybki, kiere Monte Carlo, opony 145/70/13 i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Trochę gratów do malczaka.
Zapraszam do zapoznania się z ofertą na allegro.
Wszelkie pytania przez allegro, z zaznaczeniem, że z F&F pytanie

biore kiere, dozuć kierunki i lampe też bym wziol profilaktycznie bo ostatnio za duzo tłuke tego??

daj info na priv

Zapraszam do licytacji. Jak kupisz te graty które wypisałeś, to wysyłka gratis będzie.
Pozdrawiam

to możesz kończyć kierunki i kiere prosze o maila z danymina przelew !!

Ale ja nic nie pisałem, że zakończę aukcje przed czasem. Poczekamy do końca i wtedy pójdzie jedna paka

A mnie zaczyna wkurwiac ze ludziki w gieldzie zakladaja watki ze pchaja cos na allegro... Od allegro i innych e bajow mamy tam wyzej taki temacik krotko opisac co to i link do aukcji i dziekowa a nie ze sprzedam ale na allegro.

Ale moze ja przewrazliwiony jestem. Panowie decydujacy, zrobimy cos z tym czy zostawiamy sprawy takie jakimi sa ??

Na innych forach, jest często tak, że trzeba podać konkretna cenę (coś jak Kup Teraz) żeby ogłoszenie nie wyleciało w kosz.
Moim zdaniem to jest całkiem dobre rozwiązanie.
Tu nie ma takiego wymagania, więc nie podałem

W sumie to jakas mysl jest. Pogadamy sobie o tym wewnatrz i napewno cos postanowimy.

Cytat:
2007-03-07 19:05:43, filemon pisze:
Na innych forach, jest często tak, że trzeba podać konkretna cenę (coś jak Kup Teraz) żeby ogłoszenie nie wyleciało w kosz. Moim zdaniem to jest całkiem dobre rozwiązanie. Tu nie ma takiego wymagania, więc nie podałem

Cytat:
Panowie decydujacy, zrobimy cos z tym czy zostawiamy sprawy takie jakimi sa ??

ja nie jestem decydujacy ale pozostawilbym tak jak jest teraz. Wiecej osob tu zaglada niz do tematu z allegro, jest lepszy przeplyw informacji..

to weź mnie usuń z 2 aukcji jak ktoś mnie przelicytuje bo biore to i to tak to mi sie nie bedzie opłacało !! ta kiera duzo sie nie roozni od zwykłej a tego wiele na złomie u nas

OKA, nie ma problemu