Naklejka na szybę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Wczoraj pękła mi przednia szyba w aucie, a w przyszłym tygodniu wyjeżdżam do Holandii, moje pytanie brzmi czy mogę jechać bez naklejki ponieważ czeka się na nią około 2 tygodni i nie wiem czy zdąży ona dojść, lepiej jechać bez naklejki czy z pęknięta lekko szybą?

Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam !

NIE DAŁO RADY URATOWAĆ NAKLEJKI ROZBITEJ SZYBY ?!
PRZY WYMIANIE SZYBY NAJCZĘŚCIEJ PRZEKLEJA SIĘ NAKLEJKI NA NOWĄ SZYBĘ. OSOBIŚCIE NIE RADZIŁBYM WYBIERAĆ SIĘ GDZIEKOLWIEK Z PĘKNIĘTĄ SZYBĄ .

zapomnij że tą naklejke przekleisz
nie ma szansz
jak nie jest za duże pękniecie (np. do 10 cm) i gdzieś z boku
to ja bym jechał i tyle
ja ganiam już pół roku z pęknieta szyba
i nawet na Litwe jeździłem
i nic tam nie jest
pamiętaj że przednia szyba jest sklejana tak wiec
napewno ci się nie wysypie na ciebie

w dobrym warsztacie przekleja naklejke na nowa szybe bez problemu. osobiscie mi to robili.

kiedyś próbowałem z kumplem uratować naklejke grzaliśmy drapaliśmy - nie wierze że się da chociarz skoro są takie dobre warsztaty...powodzenia i pochwal sie na forum czy sie udało
pozdro

Cytat:
2007-01-30 00:55:07, _wydra pisze:
kiedyś próbowałem z kumplem uratować naklejke grzaliśmy drapaliśmy - nie wierze że się da chociarz skoro są takie dobre warsztaty...powodzenia i pochwal sie na forum czy sie udało pozdro

Kolego nie masz do końca racji !!!
Dużo robię samochodów i zawsze kożystam z Firmy HANESCO - Z LUBLINA UL. NAŁĘCZOWSKA. NIGDY NIE BYŁO PROBLEMU Z PRZEKLEJENIEM NAKLEJKI NA NOWĄ SZYBĘ - WYGLĄDA TO BARDZO FACHOWO.

Cytat:
2007-01-30 22:16:58, pecka12 pisze:
Kolego nie masz do końca racji !!! Dużo robię samochodów i zawsze kożystam z Firmy HANESCO - Z LUBLINA UL. NAŁĘCZOWSKA. NIGDY NIE BYŁO PROBLEMU Z PRZEKLEJENIEM NAKLEJKI NA NOWĄ SZYBĘ - WYGLĄDA TO BARDZO FACHOWO.

to jeszcze powiedz w jaki sposób
bo mnie tez czeka wymiana szyby
i w takim razie nie chciałbym płacić za nową nakejke

Prosze pytać w serwisie Hanesco, Lublin ul. Nałęczowska 44

A w ogóle to nic ni powinni zrobić za brak naklejki chyba... Inne kraje nie mają naklejek na szybach. Mój ojciec zapomniał przykleić to jak przerejestrowywał samochód, gdzieś schował tą naklejkę, przypomniał sobie na pół godziny przed wyjazdem do Włoch, więc ruszylismy bez i nikt na żadnej granicy nawet nie spojrzał czy jest, czy niema...

polskie miśki sie moga przyczepic - jak mnie kiedys zgarneli na rutynową kontrole to sprawdzali mi nawet tą naklejke co jest na rejestracji

Cytat:
2007-01-31 20:23:01, pecka12 pisze:
Prosze pytać w serwisie Hanesco, Lublin ul. Nałęczowska 44

hmm ok ale ja z Białego jestem

a naklejki na rejestracji (tej z przodu) juz dawno nie mam

Cytat:
2007-02-01 18:26:54, Suchy pisze:
hmm ok ale ja z Białego jestem a naklejki na rejestracji (tej z przodu) juz dawno nie mam

Rozumiem , ale jeśli chce Pan wtajemniczyć się w jaki sposób to zrobić nie niszcząc naklejki - można przecież zadzwonić i dopytać , a numer telefonu ?! : - książka telefoniczna - Panorama Firm