MotoNews.pl

Pilne! kto sie zrzuci na poliweglan???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze czopek sie wycofal ze wspoludzialu potrzebuje pilnie kogos kto sie zrzuci na arkusz poliweglanu!!! arkusz kosztuje 180 pln. Po 90 na glowe. z tego sa dwie szyby przednie boczne do kaszla. jest ktos chetny???

Zaraz piszesz ze z jednego arkusza sa dwie szyby boczne?-czyli jak sie zloze to dostane jedna szybke Kurcze to chyba mi sie nie kalkuluje

3zer, a wytniesz mnie te szyby?

tfu...z jednego arkusza 4 szyby, chodzilo mi o taki arkusz na ktory dzielimy ten co jest do kupienia. czyli masz za 90 zeta 2 szyby

tak moge wyciac i wyslac gotowe.

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-06-06 23:36:33 ]

nieaktualne :] znalazlem chetnego

Szkoda, bo ja też chcem piliwęglan do siebie wstawić Powiedzcie mi jakie są ceny i całkowity koszt ubrania autka w poli (3 tylne szybki).

hehehe....gadaj ze swoim kuimplem z teamu on juz wszystko wie

Cytat:
2005-06-07 12:25:42, simon_pg pisze:
Szkoda, bo ja też chcem piliwęglan do siebie wstawić Powiedzcie mi jakie są ceny i całkowity koszt ubrania autka w poli (3 tylne szybki).

masz 3 miejsca do wyboru:

1. Gdańsk ul. Narwicka (jak sie jedzie do N.Portu) to zaraz za mostkiem przy ElktroCiepłowni w lewo i do końca... firma sie nazywa Access (sprzedają tworzywa oraz folie takie jak. np. na naklejki klubowe)
teoretycznie jest to hurtownia - ale jak cos to daj znac np. na gg to ci dam namiar na jaki rachunek sie powoływac

2. Gdańsk koniec ul. Hynka (patrzac od skm w kierunku pasa to w lewo) tam wjeżdza sie na takie podwórko i też jest sklep ( chyba droższy)

3. P.G. katedra technologii i czegośtam... OIO , pawilon jugosłowiański (ten mały żółty obok mechanicznego) p. Cezary Żrodowski - miły koleś, dobra wiedza... doradzi jaki materiał wybrać (nie koniecznie poliwęglan, np. polityren optyczny.... ) oraz gdzie kupic najtaniej

a ja potrzebuje tylko na tylną szybke jaki jest koszt polwęglanu w wawie ??
(dwie boczne mam )

jakby byli zainteresowani moge rozpoczac masowa produkcje mam juz troche wprawy takze szybko to bedzie szlo mysle. koszt 4 szyb bocznych (przod-tyl) z wycieciem i wysylka 150 pln. jakby byli chetni to prosze o kontakt

odgrzebuje temat:

gdzie kupic poliweglan?? arkusz grubosci 3 mm ( okolo )

rejony warszawa - krakow - cieszyn najlepiej

gadaj z gościem Mike VTI- on sie tym zajmował

no wlasnie pamietalem ze jakos tak nick byl ale w wyszukiwarce jakos nie wygrzebalem jego dzialalnosci w tym temacie

szukaj w kupie- sprzedam

ja już sobie zakupiłem jakiś tydzień temu też.