[S] glowica z pandy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do sprzedania glowica z pandy z tym wszystkim co widac na zdjeciach
wszystkie gwinty dobre,zawory: ssace 35mm wydechy 28mm nie popekana
Cena 600zl
z wszelkimi pytaniami dzwonic lub esemesowac bo na necie jestem zadko(brak czasu ) tel.668178522

[ wiadomość edytowana przez: Fellixx dnia 2007-02-01 20:16:19 ]

Klepie do ponieidzalku

[ wiadomość edytowana przez: cichy_b0b dnia 2007-02-01 23:47:38 ]

a ja biorę odrazu
Pana Radecki miał mi ją sprzedać tylko nie doczekałem się oferty cenowej no i zdjęć, czekam na wyjaśnienie tej sytuacji tak żeby nikt nie poczuł się "pominięty"

Cytat:
2007-02-02 08:06:35, co-driver pisze:
a ja biorę odrazu Pana Radecki miał mi ją sprzedać tylko nie doczekałem się oferty cenowej no i zdjęć, czekam na wyjaśnienie tej sytuacji tak żeby nikt nie poczuł się "pominięty"

Jest dokladnie tak jak pisze co-driver,mialem mu poslac zdjecia na poczatku tygodnia niestety nie mialem na to czasu wiec poprosilem kolege zeby wystawil mi glowice i zdjecia do niej (dzieki felix) tak ze sory cichy_bOb glowica zostala sprzedana co-driverowi

a panie Radecki ma Pan moze foto komor spalania ? jak tak to poprosze bo ciekawy jestem

Cytat:
2007-02-02 15:03:36, KrauzeR pisze:
a panie Radecki ma Pan moze foto komor spalania ? jak tak to poprosze bo ciekawy jestem

nie mam musialbym pozyczyc aparat zrobic i poprosic felixa zeby je wrzucil

Komory raczej niczym od seyjnych nei powinny odbiegac a tak jeszcze zapytam. Dalbys rade skombinowac takei oslony popychaczy??? i Ewentualnie jaka cena??

Cytat:
2007-02-02 15:03:36, KrauzeR pisze:

Co tu ciekawego, zwykłe wanienkowe komory jak w 650E. No może ciut staranniej wykonane.

Wg mnie nie ma zadnej roznicy w wykonaniu Przynajmniej w mojej glowicy z pandy nie bylo

Mam takie pytanie, ten kolektor ssący to jest orginalny od Pandy??? Ewentualnie od jakiego samochodu jest ?
Ma ktos taki na sprzedaz?

interesowaly mnie grzybki zaworow i ich osadzenie a nie sama komora

Cytat:
2007-02-02 23:27:43, KrauzeR pisze:
interesowaly mnie grzybki zaworow i ich osadzenie a nie sama komora

To samo, jedynie materiały lepsze. No i za wór ssący ma 34 mm.