| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slawekw samara stalowa wola | 2003-05-29 17:39:08 ostatnio poniżyli mi łade nabijali na zlocie tuningowym co im mozna powjedzeć zeeby ich zgasić |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-05-29 17:43:55 pokaż im cennik części z tej strony: http://www.skorpion.auto.pl/
jak się będą śmiali dalej to jakieś wyjątkowe głupki Wyśmigaj jakiegoś poloneza Przejedź 40 km/h przez wyboje na których oni łamią zawieszenia przy 20 km/h A powiedz przede wszystkim ze mamy taki klub w którym ludzie lubią swoje samochody i nie śmieją sie z nich nawzajem |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-05-29 20:49:09 potwierdzam twoje słowa
jako posiadacz borewicza dałem popalić kilku porządnym furom bo goscie przeważnie są dobrzy na 400 m i tylko przy dobrych warunkach trajcyjnych jak jest slisko to wiekrzośc wymieka i przy okazji to kol. Paweł wywija niezłe kreciołki na pasie w czyźynach |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-05-29 22:04:10 Witam...
zadam może głupie pytanie: Bodziot, co to jest borewicz?... czy ma jakis lepszy motor?.., bo moze taki nadałby się do Łady?.. szczerze mówiac , nie wiem czy uda mi się zdobyć DOHC, i troche przerazaja mnie koszty, ale myślę ostatnio intensywnie i szukam po szrotach i anonsach motoru, od regaty czy ritmiaka, 1600, lub 1800, mają odpowiednio 85 i 100 osiołków.., a co do DOHC, szukałem w Gdyni serwisu do tych motorów, i wszyscy mi je odradzaja..., znając te fiatowskie, o których wspomniałem, wiem ze da sie spokojnie zaadaptować, a parametry maja wystarczające do mojej 2107 wracając do osiagniec Poldka, napęd na tył daje spora przewage na starcie , koła nie buksują tylko napędzaja autko... , szyici za kółkami sweterków pod szyję, lubia czasem zapiszczeć na swiatłach, ale kiedy oni drą kapcie ja dojeżdzam już do następnych |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-05-30 08:41:52 a tak w ogole, to zamiast scigac sie z takimi pacjentami wpadnij na nasz zlot u nas nikt sie nie bedzie smial, nawet, jak przyjedziesz trupem. |