Gaźnik WEBER 32 DMTR 54

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuję wymiary dysz w gaźniku sprawa bardzo pilna gdzie można też dostać jestem z poznania dzięki

Cytat:
2007-01-30 16:35:11, michal1983 pisze:
Potrzebuję wymiary dysz w gaźniku sprawa bardzo pilna gdzie można też dostać jestem z poznania dzięki

Do jakiego silnika to masz?
Ja tez z poznania - czyzby jakiś F128 sie znalazł?

Jest to gaźnik od fiata 127 III sport 75 hp kiedys miałem też fiata 128 3p ale kupiłem 7ke bo jest lżejszy i szybszy

mam tylko dane do gaźnika 32dmtr przy silniku 1116 64KM

może będą te same zapodaj wymiary dysz

skąd to masz? bo ja szukałem w internecie i nie moge znaleźć

zapomniałem podziękować dzięki może będzie chodzic a nie wiesz gdzie w poznaniu dostane dysze?

Na wildzie w motoryzacyjnych do 126p może coś się znajdzie albo na mickiewicza (jakaś tam boczna od dąbrowckiego przy centrum) a tak to na szrotach albo dać do regeneracji to zrobią idealnie ale cena 450zł

A to że nie ma w necie to błedne określenie - szukasz "sam naprawiam uno ....." i masz skany ksiązek i jest jak byk silnik 1116 czyli taki jak w fiacie 128 rally.

więc jakies dysze podebrałem i silniczek zupełnie inaczej chodzi ale to jeszcze nie to. Jest lepiej niż było mniej pali bo spalanie to miałem 12 na miescie a chciałbym żeby palił 8 - 9 ale do tego jeszcze dojdę dzięki poszukam w necie

A to tyle spali w poznaiu - 1,1 tyle gdzieś palił teraz mi pali 18 l paliwa. Nie przymulaj go za bardzo bo wypali gniazda zaworowe. Latem spali 9l teraz jest zimno. Pozatym jak pojedziesz tak żeby nie otwierały sie 2 przepustnice to dużo mniej spali. Ja mam tak zrobione że obydwie przepustnice jednocześnie się otwierają - za paliwo sie zapłaci -wrażenia z jazdy niezapomniane.

Gdzieś można Ciebie spotkać tym wrc w poznaniu

Aktualnie autko stoi u mechanika bo wymieniłem hamulce układ kierowniczy tj. magiel przednie i tylne amorki wyklepałem resor układ wydechowy zrobiłem