Ma ktoś kontakt z MINIĄ ?! HELP !!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wpłaciłem składkę pod koniec stycznia i cofnieto mi status DRIVERA .Pisałem do niej ale nieodpowiada.Niema dostepu do neta (znowu) czy co??? Jestem troszku zirytowany tą sytuacją.

Minia nie ma stalego dostepu do neta, wiec musisz sie uzbroic w cierpliwosc . . Nikt cie nie zbije za to ze nie masz ED, wiec proponuje sie uspokoic

Niech sobie założy!!!! Albo niech codziennie zagląda na forum.Skarbnik powinien być nabierząco.

Cytat:
2007-02-04 16:22:28, Fedor pisze:
Niech sobie założy!!!! Albo niech codziennie zagląda na forum.Skarbnik powinien być nabierząco.

Czyżbyś zgłaszał swoją kandydaturę na skarbnika?

Cytat:
2007-02-04 16:22:28, Fedor pisze:

zmien kolego ton rozmowy . .
Nie ty jestes od rozkazywania co Minia ma miec a czego nie, wiec nie szarzuj tak ...
Jakos do tej pory nie bylo to az takim problemem, troche cierpliwosci z twojej strony nie byloby zlym posunieciem. .

poniekat Fedor ma racje tez kiedys mialem sprawe do mini i jak bylo potrzeba wymienic kilka zdan to kilku zdaniowy dialog toczyl sie baaardzo dlugo.
Ja osobiscie sie juz do tego przyzwyczailem ale to napewno nie jest ok ze strony skarbnika zeby byl az tak utrudniony z nim kontakt

tagze Fedor tu sie musisz uzbroic w cierpliwosc niestety

Cytat:
2007-02-04 17:24:14, organo pisze:
poniekat Fedor ma racje tez kiedys mialem sprawe do mini i jak bylo potrzeba wymienic kilka zdan to kilku zdaniowy dialog toczyl sie baaardzo dlugo. Ja osobiscie sie juz do tego przyzwyczailem ale to napewno nie jest ok ze strony skarbnika zeby byl az tak utrudniony z nim kontakt tagze Fedor tu sie musisz uzbroic w cierpliwosc niestety

Ale znajdź chętnego na taką funkcję. Trzeba człowieka zaufanego, sumiennego, który będzie miał bardzo dużo cierpliwości Minia prócz tego wszystkiego ma też doświadczenie w prowadzeniu finansowej strony klubu. Nie ma co narzekać.

ja właśnie też opłaciłem rzutem na taśmę składkę ale nie mam zmienionego ststusu... z tego co czytam należy uzbroic sie w cierpliwość... oki

OK.Spoko.Przepraszam .Ale net w domu to chyba nie taki wielki problem co nie??

czasem jest problem i to duży. Nie wszyscy mieszkaja w blokach na osiedlu .

Cierpliwosci. Minia nie do dzisiaj ma taki dostęp do internetu, a to mimo wszystko klubowicze nadal chcą widzieć ją w tej funkcji. Od kilku dni bez ED nic się nie dzieje, a i sam mogłeś pomyśleć o tym wcześniej niż pod koniec stycznia... Teraz ona ma siedziec i czekać, bo Ty robisz to na ostatnią chwilę? Trochę wyrozumiałości. Nie robi tego dla kożyści, a dla nas...

Cytat:
2007-02-04 18:27:28, Fedor pisze:
OK.Spoko.Przepraszam .Ale net w domu to chyba nie taki wielki problem co nie??

kiedy dokladnie wplacales?
nie myslisz chyba ze Twoj przelew jak go laskawie wystawisz za 5 minutek znajdzie sie na koncie odbiorcy

co do netu to jak masz wlasne mieszkanie to i moze nie problem ale jesli je wynajmujesz

zawsze mozna tez do Mini zadzwnic jak sie ma pilna sprawe

a odnosnie bywania codziennie na forum to zaproponuj na Walnym wyplacanie pensji Skarbnikowi ze skladek klubowych to pewnie nie bedzie z tym najmniejszego problemu

na Walnym bedzie do obsadzenia pare stanowisk w Klubie niech kolega zglosi sie na ktores i zobaczy jak to wyglada po 'drugiej' stronie

Ja co prawda nie mialem jeszcze przyjemnosci kontaktu z Minią, ale tak czytając ten wątek zastanawiam się po co zgodziła się na takie stanowisko, skoro ma ograniczony dostęp do internetu
W końcu to może być denerwujące i w 100% rozumiem autora wątku.

Takie jest moje zdanie - ja po prostu bym to sobie odpuscił.

Cytat:
2007-02-04 18:57:58, Jacekm_ pisze:
ja po prostu bym to sobie odpuscił.

tia , ątpię czy ktoś z klubowiczy podjąłby się tej funkcji

zresztą moim zdaniem skarbnik nie musi mieć wcale stałego dostepu do netu, poza tym wykonuje tą funkcję społecznie i bardzo dobrze się z niech wywiązuje

Cytat:
2007-02-04 18:57:58, Jacekm_ pisze:
Ja co prawda nie mialem jeszcze przyjemnosci kontaktu z Minią, ale tak czytając ten wątek zastanawiam się po co zgodziła się na takie stanowisko, skoro ma ograniczony dostęp do internetu W końcu to może być denerwujące i w 100% rozumiem autora wątku. Takie jest moje zdanie - ja po prostu bym to sobie odpuscił.

jako ze jest to twoje zdanie trzeba je uszanowac ale jest to tylko twoje zdanie
jak widzisz nie wszyscy w dobie internetu i nowych technologii maja takowa mozliwosc eby korzystac z udogodnien
co do kolezanki Mini - doswiadczenie i pelen profesjonalizm to chyba wystarczajacy powod ze jest i posiweca sie klubowi

net owszem potrzebny a nie celowy co z tego ze chwile potrwa - zawze mozna do niej zadzwonic wiec nie widze problemu
ale tez nie wiem czemu sie tak bulwersujesz? ze nie masz ED co sie zmienilo ? korzytsasz z forum z ftp rowniez wiec o co chodzi Minia bedzie napisze i bedziesz mial swoj stary status ED

prosze ochlonac a i moze sie zastanowic nad slowami

znowu sie wszyscy pożarli o nic odpuśćcie sobie jest dobrze tak jak jest

witam czytam ten wątek i rozumie każdego po trochu, trochę uśmiechu.
A swoją droga to też bym mógł troche rumoru narobić go "góra" mnie olewa, opłaciłem składkę i nie mam gadzetów klubowych. A na dodatek kolega Kainek na moje priva kiedy mogę je dostać odpowiedział "nie wiem"( to się wysilił) Ja rozumie że moga być jakieś opóźnienia ale ludzie wystarczy napisać

pozdrowionka

Mamy zatem już trzech kandydatów na skarbnika . A nawet jednego na Dystrybutora Generalnego

I jeszcze jedno - lista Driverów jest uaktualniona na dzień 01.02.2007. Jeśli wasze wpłaty do tego czasu nie dotarły, to miejcie pretensje do swoich banków, czy tam poczty, czy jeszcze czego. Wiadomo, że status Drivera się traci 01.02.2007, o ile wpłata nie dotarła do dnia 31 stycznia.

mi chodziło tylko abyśmy traktowali sie jak ludzie, A im wystarczy rozmowa aby wszystko było OK
PS a widziałem ze kolega wysyła juz gadzety