[z]uzywany walek 555 na oponki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oddalm uzywany walek 555 stan okreslam na oki jutro zrobie foty i pomierze calkowita wysokosc krzywek za oponki do maluszka 135/70/13 stan dobry z miesem duzym potrzebuje 4 sztuki
byl by chetny ktos??

Mam nacięte Vivka 135/70/13
Interesuje? Mięska jeszcze maja sporo

zamieszczam fotki waleczka

Na powierzchni gdzie sie przykreca kolo jest wybite "3 24 55""
kupilem go uzywanego jako 555
wznios krzywek calkowity mierzony suwmiarka 34.5mm tylko 2 krzywka od strony kola rozzradu 34.8mm tez miezona suwmiarka
co do tego czy bym go nie sprzedal to zabardzo mi nie zalezy bo kasy nie potrzebuje a potrzebuje oponki zeby malcem wyjechac
narazie ARBUZ zlozyl mi przyzwoita oferte ale jeszcze sie nie zdecydowalem

34.5mm wznios czy wysokosc krzywki ?

dobra calkowita wysokosc moj blad i sie nie smiej wiadomo oco biega

Możesz dać z bliska fotke krzywki ?
Czy mi sie zdaje czy ma wrzery na 1 krzywce od strony łańcucha
bo jeżeli tak to nie jest napewno 555 Kałuży

moge wyslac Ci na poczte w wiekszej rozdzielczosci a walek kiedys kupowalem od dommela moze mnie nie oszukal a teraz lezy wiec z checia zamienil bym na oponki

Ja podałem pełne info o wałku żeby nie było niedomówień...
link

To napewno nie jest Kałuża 555 powinien mieć wybite 555
tak jak ten na foto

Raczej kopia i to dosc nedzna co widac na zdjeciach , oryginal kaluzy oprocz wybitego symbolu 555 jest jeszcze poczerniany

Cytat:
2007-02-04 16:57:12, mysza127 pisze:
Raczej kopia i to dosc nedzna co widac na zdjeciach , oryginal kaluzy oprocz wybitego symbolu 555 jest jeszcze poczerniany

Tak wyglądają wałki napawane - chyba żadnego na oczy nie widziałeś... pretensje do pana Halczyńskiego, producenta

Co do wałków Kałuży to nowy wałek 555 wcale nie jest czarny

PS
Zanim się wtrąci swoje trzy grosze to trzeba wątek od początku do końca przeczytać @ mysza i winiar

i po co te klutnie ?? walek zaklepal i potwierdzil chec wymniany na oponki Arbuz tak ze mozna zamknac w srode bede mial gumeczki
dziekuje