K800i / D900 / a moze coś innego???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam.

Chętnie bym poznał opinie na temat Szajsunga i SE, mam zamiar wymienić K750 na coś lepszego...

W sumie wziąłbym bez zastanowienia k800 ale SE znów władował do niego felerny dżoj, który właśnie mnie wnerwiał w k750..... przeglądając różne fony, natrafiłem na d900, który ma zbliżone parametry do SE...

Przede wszystkim dobry aparat.... gorzej z odtwarzaniem mp3 ponoć ale akurat na tym mi nie zależy......

W związku z tym mam pytanko do tych, którzy obcowali z D900 czy warto się w niego pchać??

czy może jednak lepiej pomęczyć się z dżojem i kupić SE???

a może coś innego mi jeszcze polecicie???

A ja tak tylko w kwestii formalnej - co masz do tego joy'a
Ja mam swoją 750 prawie rok, jest już ździebko dobita i odrapana nawet, nie pieszczę się z nią, ale wszystko, a szczególnie joy chodzi bez zastrzeżeń...

u mnie po ok 8 miesiącach joy zaczął się zacinać.... ostatnio praktycznie w ogóle przestał działać.....

oddałem do serwisu... czekam aż naprawią.....

Cytat:
u mnie po ok 8 miesiącach joy zaczął się zacinać.... ostatnio praktycznie w ogóle przestał działać.....

oddałem do serwisu... czekam aż naprawią.....

bierz SE i nie mysl o Joyu... jak jest nowy to bedzie smigac a jak sie posypie to masz gwarancje a na ten tydzien czy 2 serwisu zawsze znajdziesz zamiennik jakis w rodzince zalegajacy po szufladach

a jak nie masz czasu to zamienniki joyow w serwisach sa po 20 zl wiec tez nie majatek

hmnnn

chyba jednak D900 wezmę

bardziej mi się podoba