MotoNews.pl

Hehe co tak pusto ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co tak pusto wszyscy Matrixa ogladaja ????

O cholera. Zapomniałem o filmie . Dopiero teraz mi przypominasz

A propos Matrixa. Może ma ktoś drugą część i szybkiego ftpa bo przez kaze strasznie powoli mi zasysa

na kazie jest sam syf...nie ma jeszcze 2 czesci

hehe ja poluje po ftp'ach od miesiaca jak na razie samey syfy

2-ka już się w sieci pojawiła choć oczywiście nie jestem do końca pewien czy to co ściągam jest rzeczywiście matrixem a nie 700MB obrad sejmu

hehe jak sprawdzisz koneicznie podaj adres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nie wolicie oglądnąć w kinie???

A co to był ten ANIMATRIX Jakaś kiła straszna

mi sie ANIMATRIX podobal!!
obroncy ZION'U powstancie jest wojna do wygrania !!

A ja tam teraz ide ogladac "Powrot zywych trupow 3".... fajny tytul.. a co dalej to sei zobaczy. Tvp1

animatrixy sa fajne...podobno SECOND RENESAINCE 1 i 2 sa fajne

... no to sorry może dlatego, ze oglądałem na czarno-białym TV???!!

Przeczyta.łem juz dziś poranne gazety i licze na jakąś ciekawa lekture na forum, a tu wszyscy się wsysypiają.
Prawdopodobnie ide dziś na wystawę aut w Gorzówku - będą prezentowali sie dilerzy z lubuskiego, a w piatek Poznań Motor Show Nie ma jak to rodzinne miasto

Cytat:
2003-05-16 23:53:36, Martinezzz pisze:
2-ka już się w sieci pojawiła choć oczywiście nie jestem do końca pewien czy to co ściągam jest rzeczywiście matrixem a nie 700MB obrad sejmu

Przeciez Kazaa ma taki programik co sie nazywa AVI Preview, ktorym mozna sobie podejrzec czesciowo sciagniety film. A jak jeszcze Twoja Kazaa go nie ma to albo upgrade do najnowszej wersji, albo sciagnij sobie sam ten pragramik. Wszystko jest na www.k-lite.tk.

mozna tez podejrzec zmieniajac rozszerzenie sciaganego pliku z dat na avi

Cytat:
2003-05-16 23:47:27, Dominik_Olechnowicz pisze:
na kazie jest sam syf...nie ma jeszcze 2 czesci

Polecam Edonkey2000, DC++.

www.osiolek.com

Ja powróce do moich dzisiejszych planów. Byłem wiec na wystawie aut. Potraktowałem to jako rekonesans przed targami poznańskimi. Auta prawdopodobnie te same, które będe mógł zobaczyc u siebie, jednak ludzi duzo mniej i przez to kultura oglądania wyższa. Co ciekawego - nowy Avensis - spokojne rodzinne auto, jednak nie wzbudzajace żwawszego bicia serducha, w przeciwieństwie do Rav4 w której ponownie sie zakochałem, był tez nowy Ford Meriva -nic specjalnego, chyba dobra propozycja dla firm na auta słuzbowe, oczywiście nowe Megane ale tylko w wersji hatchback - czekam na tego sedana i kombusa. W gazecie prezentowały się całkiem całkiem. Oczywiscie był Opel, Merc, Citryna - ale to juz wszyscy znamy. Przeboj to VW Pheanton i Toureg (pewnie poknociłem nazwy). W każdym badź razie Pheanton robi piorunujące wrażaenie. Prezentowana była praca silnika 12 cylindrowego, że silnik pracuje należało sie przekonać się przykładając ucho do pokrywy silnika. Zaznaczam do pokrywy bo maska była oczywiście otwarta. Po przyłozeniu reki silnik praktycznie nie zdrżał, a dla powiekszenia wrażenia auto prezentowane było na specjalnej kołysce opartej od spodu o silnik. Nie mówię juz o samoczynnym otwieraniu z pilota klapy baażnika i maski i różnych bajerach we wnętrzu, dyskusyjny jest natomiast wyglad auta. Reasumując mocno dziwne to auto jak na "samochód dla ludu", ale może w UE śmiertelnicy takim czyms jeżdzą.
Oczywiscie były też Daewoo: lanos i matiz - praktycznie bez żadnego zainteresowania.

Cytat:
2003-05-17 23:16:54, Maciej75 pisze:Nie mówię juz o samoczynnym otwieraniu z pilota klapy baażnika

To i w Espero mają niektórzy

Dobra, dobra tylko tam nikt klapa bagaznika nie "strzelał" puszczając ja przy otwarciu zamka