Listwy chromowane - pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś się tym bawił?
1.Jak to się przykleja?
2.Czy dobrze trzyma? (jaki producent/typ, gdzie kupione i za ile)
3.Jak to wygląda (zdjęcie)
4.Jaka grubość najlepiej wygląda (żeby nie przesadzić)?

Cytat:
2007-02-02 08:42:16, zbyszkoz pisze:
Czy ktoś się tym bawił? 1.Jak to się przykleja? 2.Czy dobrze trzyma? (jaki producent/typ, gdzie kupione i za ile) 3.Jak to wygląda (zdjęcie) 4.Jaka grubość najlepiej wygląda (żeby nie przesadzić)?

Masz na myśli listwy na nadkola, listwy prowadzone wzdłuż bocznej linni nadwozia, czy też listwy progowe ???

Chodzi mi olistwy prowadzone wzdłuż bocznej linni nadwozia pod oknami (na dolnej karwedzi okien).
Widziałem to w oplu, wyglądało nieźle. Nie wiem, czy w gacku to nie będzie przesada, ale zawsze można odkleić, jak mi się przestanie podobać.
Pytania jak niżej

W tym linku znajdziesz ofertę różnych listw chromowanych :

ROMIX COMPANY

Listwy są wysokiej jakości, na taśmie klejącej (3M), są różnego przekroju, grubości i szerokości. Najlepiej osobiście zobaczyć i wybrać najbardziej odpowiadający kształt.

Dzięki, Bolls.
Został jeszcze temat, jak to się trzyma - np przy myciu w myjni. Wiesz coś na temat?

Nie ma z tym najmniejszego problemu, na takiej samej taśmie przyklejane są emblematy i inne ozdoby i napisy w różnych samochodach. Po prostu trzeba dobrze oczyścić i odtłuścić powierzchnię przed przyklejeniem .