Opelek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
GSi

może to nie oma, ale...

Jest normalnie piękny ładny .W nowym nabytku też będe dążył żeby pod maską był taki porządeczek

Szkoda, ze sobie jeszcze nie przyczepil znaczka ferrari z przodu i nie dal koncowki wydechu od lambo. Wtedy bylby dopiero wypas. Aaaaa i obowiazkowo znaczek M3 albo moze od razu M5 na klapie.

Pozdrawiam,
Vino

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2006-04-03 09:57:14 ]

Hmm, pieciosrobowe piasty kol. Ciekawe od czego, Calibry?
Ladny.

Szarbia:
Porsche. Razem z kpl heblami.
Vino:
to jest rzetelny tuning, nie mylić z profanacją.
nisko chylę czoła przed tym gościem

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 21:17:25 ]

Cytat:
hamulce i kola od porsche. nie o znaczek tu chodzi vino...

Nie no ok, wiem ze poszlo o hamulce i kola wlasnie.
Tylko po ch.... do starego kadeta takie kola ?

Moglby przeciez tez ceramike wstawic.
Moze sie czepiam Niewazne, olejcie moje marudzenie.

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 21:17:58 ]

Cytat:
2006-04-03 10:21:24, kielkac pisze:
jak sie nacieszycie tamtym, to jeszcze jeden

szatan nie kogut i 4x4

Cytat:
2006-04-03 10:18:04, 7gsi pisze:
Szarbia: Porsche. Razem z kpl heblami.

Dystanse sluza takze do zmiany rozstawu srob na wiekszy (przyjrzyj sie - fota tylnego prawego blotnika) dlatego pytalem o piasty.

wiem. zwróć uwagę na szpilki mocujące dystans.

klik

mi się nadal podoba
ciekawe, do ilu dociągnie...

wydaje mi sie ze jak gość kupił to gsi w 1990 roku to nawet nie zdązył nim z garażu wyjechac tylko zaczał przemyślenia co zrobić zeby mieć niepowtarzalny egzemplarz kadetta. teraz kończy projekt tylko jest w takim wieku ze nie pozwala mu jeździc tym autem dlatego sprzedaje. ciekaw jestem jaka osiągnie cenę na koniec aukcji. bo to naprawde rarytas....

Szczere uznanie, ogrom pracy, niesłychana dokładność i wytrwałość w doprowadzeniu go do takiego stanu.

Całość może mną nie wstrząsneła, ale stan podwozia i silnik, zwłaszcza silnik to bajka.

Wszystkie fotki tylko w garażu. czy ten GSI kiedykolwiek po tej przeróbce wyjechał na światło dzienne czy to jakiś TOP SECRET?? . Poza tym co to za GSI jak nie ma słynnych GS-owych ciferblatów. Zamiast nastawyu nawiewu i ciepło-zimno wsadzone odaplanie rumaków. chyba na zime nie jest przystosowany. Czytajc wypowiedź właścieciela tego autka zauważyłem jakby kierowca nawet nie wiedział co jest doć wogóle wsadzone. Wszystko zrobił wujak a bratanek tylko się bedzie lansował. spox