Ostatnie pożegnanie.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z przykrością zawiadamiam ż Rocky w ponidziałek zostanie uśpiony, Ci co go poznali więdzą jaki to ból dla mnie, ale takie jest życie, niestety i jego dopadła choroba nowotworowa i nie mam innego wyjścia, jak ulżyć jego cierpieniom.
to już drugi Rottwailer z którym muszę się rozstać w sposób tragiczny, był tak jak syn i takim zostanie zapamiętany.
Nie życzę nikomu takiego rozstania z ulubionym zwierzęciem.

sam miesiac temu chowalem swojego psa i wiem jaki to bol
Niech spoczywa w pokoju [*]

Wyrazy współczucia

Łącze się w bólu z tobą przyjacielu, współczuje.

cmatt

Trzymaj się chłopaku dzielnie. Ja w 2005 stracilem 2 psy wiec wiem co czujesz...

Trzymaj sie chłopie. Tak to ból stracic zwierzaka. Czasami jednak lepiej że miał kochającego go właściciela, który z litości go uśpi niż takiego co trzyma zwierze przez całe życie na łańcuchu i karmi zlewkami.
Może to nie na temat i nie ta grupa, ale wczoraj ogladałem o pogryzieniu przez psa chłopca z okolic Jawora (dolnośląskie). Pies był od małego szczuty na ludzi, miał byc obronny. Pies ma być uśpiony, tylko dlaczego nie właściciel ??
Pozdrawiam

Szkoda zwierzaka

No to gumbas-66 będzie zawiedziony! Stracić takiego przyjaciela!!!
Najszczersze kondolencje!

I kto teraz będzie uczył nieznajomych biegać???

Mariusz, współczuję Wam szczerze !!! szkoda takiego fajnego psiaka ! musowo musici kupić takiego samego !!! wiem, wiem to nie będzie ten sam

.......
niech sie nowa suczka dobrze chowa

Cytat:
2007-02-04 10:36:18, GrzesiekK pisze:
No to gumbas-66 będzie zawiedziony! Stracić takiego przyjaciela!!! Najszczersze kondolencje! I kto teraz będzie uczył nieznajomych biegać???

a żebyś wiedział że jestem

Smutno...

Mariusz współczuje taż miałem Rottka i też go rak dopadł teraz mam 2 suczki i są kochane, żeby tylko długo żyły. Niebawem będę miał szczeniaki może kolejny rotek by cię interesował

[*]