MotoNews.pl

Część do lusterka prawego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. poszukuję takiej małej części plastykowej białej do lusterka prawego. Znajduje się zaraz bezpośrednio pod szkłem. gdyby ktoś miał coś takiego na zbyciu, proszę o info. Byc może ma ktoś z was stare lusterko i dysponuje takową częścią... Niestety nie umiem zdjęcia wstawić tej części więc w razie czego proszę o sms na nr 604510397 to podeśle fotkę na komóre. Z góry dzięki.

Cytat:
2007-03-16 15:12:46, Rafi pisze:
Witam. poszukuję takiej małej części plastykowej białej do lusterka prawego. Znajduje się zaraz bezpośrednio pod szkłem. gdyby ktoś miał coś takiego na zbyciu, proszę o info. Byc może ma ktoś z was stare lusterko i dysponuje takową częścią... Niestety nie umiem zdjęcia wstawić tej części więc w razie czego proszę o sms na nr 604510397 to podeśle fotkę na komóre. Z góry dzięki.

mam gdzies lusterko jak znajde to napisze wrazie czego przypomnij mi sie

poszukaj zatem. Kompletnie nie wiem czy cos takiego dostępne jest w ogóle a całego lusterka nie bardzo mi się kalkuluje nabywać... W każdym razie z góry dzieki za zainteresowanie.

Mam prawe lusterko na części, ale jest starszego typu, a Twoje, jak widzę w profilu, jest nowego typu. Nie wiem, czy ta część jest taka sama w obu typach lusterek. Jeśli tak jest - to mogę tę część wymontować.

zupełnie pojęcia nie miałem że lusterka się czymś różnią od siebie.. bebechy chyba sporo nie odbiegają od siebie. Szkoda że nie potrafie zdjęcia zamieścic tej częsci.. Jest to taki biały plastyk długosci ok 5-6cm po obu stronach zakonczony oczkiem. Odpowiedzialne to jest za płynna regulacje w pionie i poziomie.. U mnie została uszkodzona w nieznanych mi okolicznosciach przez co regulacja odbywa sie nie do końca jak należy. Jeżeli dysponuje ktoś takowa częścia prosze o informacje. Hej

narazie niemoge znalezdz lusterka...