Do klubowiczow z Zielonej Gory i okolic.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak mi przyszlo cos do glowy, ze moze by tak sie zebrac w sobie i spotkac sie w celach zapoznawczych.
W zielonej widuje dosc sporo Esperakow. Wpisanych do klubu jest niewielu, ale moze ktos jeszcze czyta forum i by sie zjawil.
Tak czy siak- chyba warto poznac sie - mimo ze jest nas az czterech

Mam 60 km do Zielonej Góry i szybkie Espero , więc jeśli by się udało to może też bym się pojawił ! (Z Żagania jest Dezerter, więc jest nas już kilku z byłego Zielonogórskiego)

Odgrzebuje stary post.
Moze jednak uda sie zorganizowc jakies spotkanie z okolicy zielonej gory. Mialbym nawet odpowiednie miejsce. Kilka kilometrow za zielona jadac w strone krosna odrzanskiego jest fajny zajazd po prawej stronie. Praktycznie pustkowie a w srodku jest dosc fajnie. Parking oczywiscie tez jest dos duzy. A jest nas juz 5 z lubuskiego.

Cytat:
2005-10-10 13:31:39, Hornblower pisze:
A jest nas juz 5 z lubuskiego.

Aż 5 ??!!
Myślałem że tylko nas dwóch, bo Dezerter przestał dawać oznaki życia ponad rok temu
W każdym razie ja jestem

Oczywiscie odezwales sie pierwszy - jak poprzednio.
A gdzie pozostali?
Jak tak dalej pojdzie to moze SE SAMI zrobimy "zlot"?

Na zlot "u dzików" piszę się jak najbardziej. Reszta to kwestia ustalenia terminu.
Jakoś nie trafiłem na poprzedni post, ale to był rok 2004 więc nie było mnie jeszcze w klubie i wtedy jeżdziłem do lata Polonezem.

[ wiadomość edytowana przez: Adamo8 dnia 2005-10-10 18:28:43 ]

Cytat:
2005-10-10 13:31:39, Hornblower pisze:
Odgrzebuje stary post. Moze jednak uda sie zorganizowc jakies spotkanie z okolicy zielonej gory. Mialbym nawet odpowiednie miejsce. Kilka kilometrow za zielona jadac w strone krosna odrzanskiego jest fajny zajazd po prawej stronie. Praktycznie pustkowie a w srodku jest dosc fajnie. Parking oczywiscie tez jest dos duzy. A jest nas juz 5 z lubuskiego.

Jakoś odzew można powiedzieć bliski zera. Ludkowie, obudzić się pora.

Ja proponuje ktoras sobote. Godziny raczej blizsze 18.00 niz 12.00.
Z mojej jednak strony impreza calonocna nie wchodzi w gre. Ale mysle ze warto sie spotkac i pogadac. Ciekawe co kto ma, gdzie naprawia, kupuje czesci itp.

Jestem za. Spotkanie kilkugodzinne zapoznawcze, a kiedyś latem można zrobić "łykendówkę".

No to Trójka by była, jest tu jeszcze kto z Zielonej i okolic ?
Ostatnio jak byłem w ZG (w zeszłą sobotę) to widziałem 3 sztuki Espero w mieście (jeden nawet mnie wpuścił, bo mu się wepchałem w sumie przed siebie w korku koło mcdonalds - musiał przez to zobaczyć moją naklejkę ).

Albo nikt tu nie zagląda albo nie ma chętnych więcej. Sprawdzałem ostatnio członków klubu wg województwa i wszyscy (cała 5) byliśmy online.

PS. Teraz też wszyscy są online, więc nie wiem ile w tym prawdy.

[ wiadomość edytowana przez: Adamo8 dnia 2005-10-20 12:41:29 ]

W takim razie proponuje zeby kazdy podal jakis termin. Najlepiej dwa. Pozniej zobaczymy ktory sie powtarza i gotowe.
Wiec ja zaczne: 29 pazdziernik godz. 19.00 lub 5 listopad, godz. 19.00.
Miejsce: W zajezdzie na trasie z zielonej do Krosna Odrzanskiego. Zajazd znajduje miej wiecej w polowie drogi pomiedzy zielona a Lesniowem.

Mi pasują obydwa terminy, ale mając na uwadze że pjacek26 ma kawałek drogi do przejechania postawiłbym np na godz 18.

Godzina 18.00 moze byc. Wczoraj patrzylem jakby dokladnie opisac miejsce. A wiec jest to tuz za skrzyzowaniem z droga na Radomie. Jadac z zielonej, w momencie mijania skrzyzowania juz widac po prawej stronie zajazd.
A wiec czekamy na reszte chetnych.

Adamo8 online: 2005-10-27 09:44:06
dezerter online: 2005-10-25 20:21:10
Hornblower online: 2005-10-27 09:35:11
marlub online: 2004-07-21 09:42:14
pjacek26 online: 2005-10-26 21:35:12

Jak widać tylko marlub nie zagląda na forum, czyli zostaje czterech. Jakoś nie widzę chętnych, albo nikt tu nie zagląda.

To chyba sami sie spotkamy. W takim razie proponuje sama zielona- jestem tu codziennie- pracuje na trasie polnocnej. W takim razie termin dowolny- byle po 17.00. Ale z dwa dni wczesniej dobrze byloby wiedziec.

To pracujemy niedaleko siebie. Ja pracuję na Al Zjednoczenia w serwisie Iveco. Proponuję poczekać do jutra wieczorem (i tak mam drugą zmiane) a jak nikt się nie odezwie to sami ustalimy termin.

Może spotkanie dziś w NOCY Panowie bo będę przejeżdżała przez Zieloną Górę.

a o ktorej dokladnie?

Cytat:
Proponuję poczekać do jutra wieczorem (i tak mam drugą zmiane) a jak nikt się nie odezwie to sami ustalimy termin.

Siedze na sieci w pracy wiec do 16.30 bedzie fajnie sie zgadac.