Spoty - Wielkopolska :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja!
Może grupa z okolic Poznania zechciała by się spotkać?
Zauważyłem już od dawna, że w Klubie dużo ludzi ze swoich regionów trzyma się blisko i spotyka.
A my?
Proponuję b. ostrożnie przyszłą sobotę 9 sierpnia, po południu, jak ustanie szał zakupów, czyli ok. 15:00, na przykład przed stadionem Kolejorza- tam, gdzie ślizgamy się zimą na lodzie...
Ale równie dobrze kiedy indziej i gdzie indziej...
byle przed Sulejowem...
Pozdrawiam!
Pón

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-06-17 14:31:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-07-05 18:01:00 ]

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-07-15 22:44:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2004-07-19 21:02:01 ]

Teeej -> niezły pomysł ! STOP. Moja będzie najprawdopodobniej w ten - 9/10 VIII - łykend STOP. Z chęcią sie spotkam (ale chyba... ŁADnA Łaciata Niwa nie zostanie jeszcze sholowana do Królestwa Ziemniaka, więc byłbym nieŁadnym autkiem) . STOP. Termin i miejsce może być. STOP.

Pozdrowienia dla Miłosników Ziemniaków (ups... znaczy się... "pyr" )

[ wiadomość edytowana przez: mariusznia dnia 2003-08-01 12:26:32 ]

Hej, Mariusz!
Przyjedź jakąkolwiek TARADEJĄ.
Jak przyjedziesz bimbą, to Cię podwiozę...
Naliczyłem parę osób z Wielkopolski.
Miło by było...
Pierwsza propozycja- 9 sierpnia mnie już też przypasowała, bo dostałem wypłatę dziś i wyjeżdzam w niedzielę na parę dni z Poznania...
Pozdr.R

Jestem za, ale nie obiecuję!!! Nie wiem czy nie będę pracował

Cytat:
2003-08-01 13:03:59, Pun pisze:
Jak przyjedziesz bimbą, to Cię podwiozę...

Dzięki, ale bimbą to ja już 100 lat nie jeździłem... ("fsędzie" autkiem, albo rowerem -> inaczej już chyba... nie potrafię). Dam sobie radę
Nico -> jak nie będziesz mógł, to zaproponuj inną godz. (moze być wieczorkiem) lub inne miejsce. Ba, dla ciebie Nico, to spotkanie może nawet być... przed Nico

organizatorom spotu sugeruję odnalezienie w naszej liście klubowej kolegów z waszych okolic i powiadomienie ich o planach emilem.
czasami to pomaga.
powodzenia
LISTA KLUBOWA

Mariusznia Dzięki za zachęte - postaram się być choćbym miał ucieć z pracy

Nico, Mariusznia to już jest nas trzech!
Chętnie widziałbym godziny wieczorne, Nico zregenerujesz się przynajmniej po robocie...
Góral:
dobry pomysł i juz wysyłam krótkie info wybranym osobom wg. jeszcze nie wiem jakiego klucza...
Pozdr.R

W końcu jakieś spotkanie w okolicy. Niestety silnik od Łady mam jeszcze w kawałkach, ale na nastepne spotkanie będzie gotów(mam taką nadzieję).

Yanosiq -> ale masz fajny motorek (zdjęcie w profilu)! Czo to jest za marka, bo wzrok mam słaby? Możesz przecież na spot przyjechac tym motorkiem

Czy ktoś widział kiedyś Łaciatą Mariusza????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ja widzialem. Wyglada jak LACIATA. ...

I pozdrawiam,
Przemek

To piękny radziecki Iż Mariuszku, 350 cm pojemniości. Niestety silnik dwusuwowy (jak we wszystkich powojennych Iż-ach) ale motorek i tak jest śliczny.
Andrzej

Cytat:
2003-08-04 14:36:47, Bartek-Lodz pisze:
Czy ktoś widział kiedyś Łaciatą Mariusza????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kolega Bartek zajrzy z łaski swojej na LadaKlub w zakładkę "4x4" i spojrzy na "Spot 4x4 30V-1VI 2003"
Tam są udokumentowane zdjęcia Łaciatej oraz kilku Klubowiczów, którzy dostąpili zaszczytu Jej oglądania... Niewirtualność Łaciatej została zatem potwierdzona naocznie przez grupę wiarygodnych sprawdzaczy Ład

Jak Ci jest łyso, to nie śmieć, tylko strzepnił włosy do reklamówki i wyrzuć do kosza

P(i)Es:
Zaciął Ci się klawisz "?" -> musisz sobie chyba qpić nową klawiaturę

Cytat:
2003-08-04 16:02:10, andrzej_krakow pisze:
To piękny radziecki Iż Mariuszku, 350 cm pojemniości. Niestety silnik dwusuwowy (jak we wszystkich powojennych Iż-ach) ale motorek i tak jest śliczny.
Andrzej

Dzięki Andrzejq!
No... to... tym bardziej nasz Kolega z Piły powinien dojechac na tym motorku. Kilka ŁADnych Ład już w życiu widziałem, zaś taki Iż to nietuzinkowy model, który byłby atrakcją zlottu .
Yanosik -> garnek na głowę i w trasę, pażałsta

Witam.
Kurde, właśnie w ten weekend jest zlot w Debrznie. Wiedziałem o nim dużo wcześniej i już się tam "pisałem", więc niestety w tę sobotę się nie zobaczymy .
Ale myśle, że wielkopolskie spotkania stana się cykliczne i wypijemy jeszcze razem jakiegoś browca, podziwiając oczywiście mojego Iża (rocznik 62).
Pozdrawiam
Yanosik

yanosik.
Zlot jest motocyklowy?
Szkoda, że nie zahaczysz o Poznań...
Pozdr. Pón

Hej, Nico!
To jak z tą robotą?
O której kończysz- możesz przyjechać?
Jak byśmy się spotkali?
R

Tej, Pyrusy!
Pojawię się o 18 na Lechu jutro.
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś będzie...
Pozdr.
R

No niestety - praca to pryszcz, ale po wczorajszych wariacjach złamałem obydwa drązki reakcyjne długie od tylnego mostu Nie wiem kiedy zdobędę nowe!! Na następny spot na 100% przyjadę Wybaczycie