Przekaźnik, buzzer, pipek ?? [foto]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

z góry dzięki za odpowiedź

EDIT, zmieniłem tytyuła posta, będzie łątwiej gdyby ktoś szukał

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2007-02-19 13:27:59 ]

to chyba od ustawienai swiateł o ile sie nie myle wysokosci swiateł

to chyba jakas mala bomba:] lepiej nie ruszaj

pikawka przy zapalonych światłach i otworzonych dzrwiach......

Cytat:
2007-01-25 07:57:35, Sinuspi pisze:

yes

dzienkujem

Dziwne, bo u PawłaAMG sygnalizator właczonych świateł jest w skrzynce bezpieczników

Cytat:
2007-01-25 12:59:24, zeberko pisze:
Dziwne, bo u PawłaAMG sygnalizator właczonych świateł jest w skrzynce bezpieczników

We Fryskowym 1,3 też o tam nie było.

PODAJ OZNACZENIE TO ZOBACZE W MADREJ KSIAZCE

IMHO to jest AWS

Cytat:
2007-01-25 12:59:24, zeberko pisze:

jest tak i tak. Do 1996 był poza skrzynką

No to jeszcze moje pytanko odnosnie przekazników.
Mianowicie odkąd sciagnałem swojego essiego cos mi pstryka w skrzynce bezpieczników na pewno ktorys przekaznik. Mozna bez zadnych niepowołanych zdarzen wyciagac po kolei przy zapalonym silniku kazdy i sprawdzac ktory to?????? a moze juz ktos miał taki problem i odrazu podpowie ktory wyrywac

Pozdrawiam

Cytat:
2007-01-26 10:51:17, -Jumbo- pisze:
No to jeszcze moje pytanko odnosnie przekazników. Mianowicie odkąd sciagnałem swojego essiego cos mi pstryka w skrzynce bezpieczników na pewno ktorys przekaznik. Mozna bez zadnych niepowołanych zdarzen wyciagac po kolei przy zapalonym silniku kazdy i sprawdzac ktory to?????? a moze juz ktos miał taki problem i odrazu podpowie ktory wyrywac Pozdrawiam

oczowo słuchowy problem, ja np nie wiem który cyka

Cytat:
2007-01-26 10:51:17, -Jumbo- pisze:
No to jeszcze moje pytanko odnosnie przekazników. Mianowicie odkąd sciagnałem swojego essiego cos mi pstryka w skrzynce bezpieczników na pewno ktorys przekaznik. Mozna bez zadnych niepowołanych zdarzen wyciagac po kolei przy zapalonym silniku kazdy i sprawdzac ktory to?????? a moze juz ktos miał taki problem i odrazu podpowie ktory wyrywac Pozdrawiam

A to wystarczy IMHO opuścić skrzynkę i paluszkiem par excellence wymacać, który cyka Bo tak na odległość, to szybciej można się ostrzyc

Cytat:
2007-01-25 07:57:35, Sinuspi pisze:

W moim na 100% jest to buczek - sprawdzałem wyciągniętego dziś - przypięty na zatrzask do kokpitu od spodu.

Cytat:
2007-01-26 15:34:40, WilK pisze:
A to wystarczy IMHO opuścić skrzynkę i paluszkiem par excellence wymacać, który cyka Bo tak na odległość, to szybciej można się ostrzyc

albo stetoskop by się przydał... jak gang olsena

Nawet bez gangu Olsena stetoskop przydaje się do zdiagnozowania która np. panewka się odzywa (z praktyki).