(K)klipsy do obudowy filtra powietrza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam klipsów do obudowy filtra powietrza chyba to jaka obudowa jest obojętne?
lub całej obudowy (uzywanej) w przyzwoitym stanie

Cytat:
2007-02-07 02:46:33, markon pisze:
szukam klipsów do obudowy filtra powietrza chyba to jaka obudowa jest obojętne? lub całej obudowy (uzywanej) w przyzwoitym stanie

to jest do kupienia w sklepie..ja kupilem w wawie w motokombi na gersona przy kotsisa..tobie to chyba blizej do czestochowy ale tak czy owak to jest element jaknajbardziej do kupienia..kiedys byl z tym problem ale to chyba przeszlosc..takze nie szukaj uzywek tylko wykonaj pare telefonow po sklepach

Cytat:
szukam klipsów do obudowy filtra powietrza chyba to jaka obudowa jest obojętne? lub całej obudowy (uzywanej) w przyzwoitym stanie

w ostatecznosci jak nie ebdziesz mogl znalesc to daj znac pojade kupie tam na garsona jesli sa i Ci wysle

Cytat:

Jednego to gdzieś chyba mam...

juz kupiłem 4szt 3,50zł 1szt =14zł za takie g.....o

Cytat:
2007-02-08 17:09:55, markon pisze:
juz kupiłem 4szt 3,50zł 1szt =14zł za takie g.....o

sproboj dorobic samodzielnie..z czegokolwiek..to jeszcze doplacisz drugie tyle zeby sie z tym nie babrac

Cytat:
2007-02-07 15:54:38, Jabuszko pisze:
w ostatecznosci jak nie ebdziesz mogl znalesc to daj znac pojade kupie tam na garsona jesli sa i Ci wysle

Swoego czasu były na gersona po 5zł za szt.