Apel do (części) klubowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, pouzupełniajcie swoje dane w profilu. Przynajmniej napiszcie jakimi samochodami jeździcie .
Na liście klubowiczów trochę głupio wyglądają puste miejsca na np. markę samochodu. Nie ma się czego wstydzić

A, jeszcze jedno, tak z ciekawości. Jakie są zasady podziału na klubowiczów i sympatyków?
Na razie mamy stu kilkudziesięciu członków i tylko jednego sympatyka (Andrzeja jeśli dobrze pamiętam).

hmm wiesz 99% osob wyraze chces wstapienia do klubu, a nie bycia sympatykiem...

Zastanawiam się czy nie wprowadzić jakiś wymogów dla chcących wstąpić do klubu. Może umycie samochodu admina?

A tak na poważnie może zrobić tak, że każdy chcący się zapisać do klubu zostaje najpierw sympatykiem, a po np. napisaniu iluś tam postów na forum zostawałby pełnoprawnym członkiem? Ja wiem, że jest to dyskusyjne (zresztą aktywność na foru to tylko jedna z propozycji) i nie chciałbym abyście posądzili mnie o próbę rozbicia klubu lub podziału ludzi na gorszych i lepszych. Broń Boże.
Po prostu wiele osób zapisuje się i ... tyle.
Szczególnie, że aby napisać coś na forum trzeba być zalogowanym i częć osób zapisało się do klubu żeby móc zadać jedno pytanie. Sam zostałem członkiem jednego czy dwóch klubów właśnie w ten sposób.

Uhh, rozpisałem się. Teraz mnie pewnie rozszarpiecie .

P.S. Zawsze możecie mnie przekwalifikować na sympatyka

[ wiadomość edytowana przez: Martinezzz dnia 2003-06-02 00:01:05 ]

moze to i racaj...ale my idziemy na ilosc nie na jakosc

kieyds sie juz rozpetala wielka wojan, nie, ja drugi raz prez to przehcodzi nie bede..
wsyscy sa rowni !

ale niektorzy sa rowniejsi

Cytat:
2003-06-02 00:31:52, Dominik_Olechnowicz pisze:

Dominik, kogo masz na myśli ?

poczules sie dotkniety???

Cytat:
2003-06-02 00:33:22, Zoltar pisze:
Cytat:
2003-06-02 00:31:52, Dominik_Olechnowicz pisze:

Dominik, kogo masz na myśli ?

Pewnie tych z mniejszymi klatami

Cytat:
2003-06-01 23:16:29, Martinezzz pisze:
A, jeszcze jedno, tak z ciekawości. Jakie są zasady podziału na klubowiczów i sympatyków?
Na razie mamy stu kilkudziesięciu członków i tylko jednego sympatyka (Andrzeja jeśli dobrze pamiętam).

Martinezzz,
Jestem SAMOZWAŃCZYM Sympatykiem Klubu Espero i wcale się o ten "tytuł" nie musiałem prosić Lasombry

i juz nie jestes samozwanczy wlasnie stworyzlem nowy status, jak ktos cchce sam to nie bede go ograniczal

Cytat:
2003-06-02 08:39:39, Lasombra pisze:
i juz nie jestes samozwanczy wlasnie stworyzlem nowy status, jak ktos cchce sam to nie bede go ograniczal

Wielkie dzięki, Wielki Adminie !!!

Myślałem, że się nigdy nie doczekam takiej kategorii

A tak naprawdę wcale nie czuję się ograniczony tym, że nie jestem członkiem Klubu
Mogę przecież pisać co chcę (mam nadzieję, że nie piszę "głupot"), a nawet - mam nadzieję - przyjechać na jakiś Zlot
A decyzją o stworzeniu nowej kategorii na forum, dałeś po prostu większy wybór ludziom ...

Od tej pory kasuję swój dopisek o sympatii dla Klubu, który pojawiał się pod moim podpisem na dole wypowiedzi, bo mam go w "tytule"

Jeszcze raz dziękuję i pozostaję z sympatią dla Admina i reszty Klubowiczów.

A ja tam się cieszę że Lasombra tak szybko mnie wpisał do Klubu Wiecie jaki się poczułem dumny??!!
I to też zmobilizowało mnie do aktywnego zabierania glosu na forum!
A tak na marginku, to muszę powiedzieć że trochę jestem już uzależniony... jak nie mogę czytać postów przez klika dni to jestem noramlnie chory A o Espero to prawie cały czas myślę... zresztą na tapecie w pracy mam Espero Lega (i tu ukłon podziękowania dla niego, oraz dla Łukasza, że zrobił takie zjebiste zdjęcie ), tylko zretuszowałem ten wyszpachlowany prawy przód, a zamiast rejestracji wpisałem poprostu.... ESPERO

Cytat:
2003-06-02 00:38:34, Dominik_Olechnowicz pisze:
poczules sie dotkniety???

Ja ?. Skąd

Tylko Lasombra jest ponad nami

i czuwa i czuwa...