Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcel221 Sokółka | 2004-06-03 22:56:41 witam , mam zamiar założyc sportowe zawiesznie do vw golfa 2 ale niewiem czy warto , co otym sądzicie
pozdrawiam |
![]() schab (S) Alfa Romeo 156 2,0JTS Kraków | 2004-06-04 09:15:55 Zależy - co rozumiesz przez "sportowe zawieszenie" . Bo jeśli chodzi o utwardzenie amortyzatorów i niewielkie poszerzenie rozstawu kół - to poprawi się bezpieczeństwo ( kosztem odrobiny komfortu) . Za to ja jestem gorącym przeciwnikiem obniżania samochodu . Chyba że masz dwa auta - jedo dla szpanu , a drugie do jazdy . Bo jak widzę biedaków przejeżdżających torowisko z prędkością 2km/h , albo wpełzających na krawężnik przy zgrzycie wszystkiego , co mają pod spodem - to nie wiem czy się śmiać , czy płakać nad nimi ! |
![]() Aldik Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2004-06-04 16:10:17 Hmm jeżeli nie masz tysiąca spojlerów, ale klasycznie wyglądające autko to polecam niewielkie obniżenie po przez zmianę amortyzatorów i sprężyn. Na komforcie stracisz, ale za to będzie się lepiej drogi trzymać, ja jakbym mial kase to bym to dawno zrobił. Ale uwaga, ostrzegam przed tanimi przeróbkami, tylko zmiana na nowe części znanych firm! |