Essi rs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka po długiej nieobecnosci wracam spowrotem na forum. Mam pytnko w jakiej cenei mozna obecnie wyrwac essa mkIV bez rejesracjiii ba czesci ma ktos jakies info

ponizej 1000
jesli jakieś czesci potrzeba to słuze

raczej chciałbym całego z motorkiem który chodzi
wizualnie sie zrobi

arekturbo nie wiesz jak przedstawia sie regeneracja turbo widze ze jest jeden na allegro cen dos cdosc tylko ciekawe co to jest

turbin z zasady siue w pl nie regeneruje bo jest to chybil trafil...moze pojezdzisz moze nie ale cena tego jest calkiem kuszaca jesli mowa o tym czerwonym

siemka rex tak cena jest na tego czerwonego

Turbin się nie regenuje w garażu - koszt 700-800 zł - zestawy naprawcze z austrii zawodowcy ściągają - nie polecam się bawić w ten temat - amatorska naprawa - to urządzenie pracuje na wysokich obrotach 5 sekund i po silniku.

[ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-02-13 22:12:21 ]

ale nawet profesjonalisci w pl zawodza i nie ma pewnego zakladu w pl do regeneracji. Oczywiscie ze nie mowilem o dlubaniu samemu ) Lepiej juz uzywke kupic i sie cieszyc niz jezdzic 4 razy z reklamacja. Z reszta nowe t3 na ebay to nie jest jakies zabojstwo

Jest firma we wrocławiu którą w w 100% mogę polecić - biorą starą i można na 700 wytargować

urzywke kopiłem - dym z tyłu i nie działający popychacz - cchciwy traci - decyzja chwila i mam nową - problemy się skończyły

[ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-02-13 22:22:20 ]

adresik kolego adresik?

Psie pole wrocław - Jutro poszukam adresu - na informacji ich znajdziesz - chyba krzywoustego to jest wylotówka na warszawe - nie jest to firma kogucik - na oryginalnych zestawach je montują - mieszkałem tam i znam gości - w autogiełdzie się ogłaszają.

[ wiadomość edytowana przez: william0000 dnia 2007-02-13 22:32:57 ]

jak an razie pan od czerwongoi rst sie nie odzywa szukam dalej jakiejs okazji

sorki - przeszukałem w dokumentach nie moge znależć tego adresu - to jest przy wylocie na wwe przy stacji pkp - tej starej